Έτοιμη για να την εξετάσεις!

13.09.2011
To βλέμμα μας τράβηξε σήμερα μία άγνωστή μας φλογερή θηλυκή παρουσία, αυτή της Ντέμπορα Κόμπα (Debora Comba). Η Ντέμπορα είναι παρουσιάστρια σε μουσικό κανάλι του Μεξικού και εκ πρώτης όψεως τίποτα δεν προμηνύει τον... «τυφώνα» που κρύβεται μέσα της! Η Ντέμπορα φαίνεται πως ζεστάθηκε πολύ το καλοκαίρι που μόλις πέρασε και φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μανούλα της σε άκρως προκλητικές πόζες τον Αύγουστο για λογαριασμό του μεξικάνικου Playboy και τον Σεπτέμβριο για το Αργεντίνικο Playboy. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ρετρό φωτογράφηση του Αυγούστου καθώς αναδύει έναν αλλιώτικο ερωτισμό... *Ακολούθησέ μας στο twitter εδώ! *Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ!

To βλέμμα μας τράβηξε σήμερα μία άγνωστή μας φλογερή θηλυκή παρουσία, αυτή της Ντέμπορα Κόμπα (Debora Comba). Η Ντέμπορα είναι παρουσιάστρια σε μουσικό κανάλι του Μεξικού και εκ πρώτης όψεως τίποτα δεν προμηνύει τον... «τυφώνα» που κρύβεται μέσα της!

Η Ντέμπορα φαίνεται πως ζεστάθηκε πολύ το καλοκαίρι που μόλις πέρασε και φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μανούλα της σε άκρως προκλητικές πόζες τον Αύγουστο για λογαριασμό του μεξικάνικου Playboy και τον Σεπτέμβριο για το Αργεντίνικο Playboy.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ρετρό φωτογράφηση του Αυγούστου καθώς αναδύει έναν αλλιώτικο ερωτισμό...

*Ακολούθησέ μας στο twitter εδώ!
*Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ!