Το όνομά της είναι... Ποπάρα

22.09.2011
Αυτή είναι η ηθοποιός που θα παίξει το ρόλο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (Χάρι Πότερ) σε τηλεοπτική σειρά; Δεν την ξέραμε, είναι η αλήθεια... γιατί οι διασημότητες της Αυστραλίας μας διαφεύγουν ... αλλά η 36χρονη κοκκινομάλλα Πόπι Μοντγκόμερι (Poppy Montgomery) είναι βετεράνος των τηλεοπτικών σειρών! Έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Samantha Spade στη σειρά Without a Trace, ενώ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του CBS με τίτλο Unforgettable. Σύμφωνα με τη The Guardian η Αυστραλιανή ηθοποιός θα παίξει τη J.K. Rowling, σε μια ανεπίσημη τηλεοπτική παραγωγή αφιερωμένη στο success story της δημιουργού του Χάρι Πότερ. Πιο γνωστή πάντως βλέπουμε ότι είναι για τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της αφού δεν έχει αφήσει αντρικό για αντρικό περιοδικό. Η τελευταία της φωτογράφηση είναι για το Esquire. Η Πόπι έχει δεσμό με τον ηθοποιό Άνταμ Κάουφμαν (Adam Kaufman), με τον οποίο έχει και ένα γιό τον Τζάκσον (Jackson). *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα παίξει το ρόλο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (Χάρι Πότερ) σε τηλεοπτική σειρά; Δεν την ξέραμε, είναι η αλήθεια... γιατί οι διασημότητες της Αυστραλίας μας διαφεύγουν ... αλλά η 36χρονη κοκκινομάλλα Πόπι Μοντγκόμερι (Poppy Montgomery) είναι βετεράνος των τηλεοπτικών σειρών! Έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Samantha Spade στη σειρά Without a Trace, ενώ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του CBS με τίτλο Unforgettable.

Σύμφωνα με τη The Guardian η Αυστραλιανή ηθοποιός θα παίξει τη J.K. Rowling, σε μια ανεπίσημη τηλεοπτική παραγωγή αφιερωμένη στο success story της δημιουργού του Χάρι Πότερ. Πιο γνωστή πάντως βλέπουμε ότι είναι για τις αισθησιακές φωτογραφήσεις της αφού δεν έχει αφήσει αντρικό για αντρικό περιοδικό. Η τελευταία της φωτογράφηση είναι για το Esquire.

Η Πόπι έχει δεσμό με τον ηθοποιό Άνταμ Κάουφμαν (Adam Kaufman), με τον οποίο έχει και ένα γιό τον Τζάκσον (Jackson).

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!