Οι 20 πιο σέξι Γαλλίδες

27.09.2011
Το να ακούς μια Γαλλίδα να σου μιλά για το καλοκαίρι σε μια παραλία, έτσι ώστε τα λόγια να μπλέκουν με τον ήχο της θάλασσας, ισοδυναμεί με την καλύτερη μουσική που θα μπορούσε να γράψει ποτέ κάποιος. Παρόμοιες εικόνες θα πρέπει να είχαν και οι συντάκτες του βρετανικού Esquire, αφού στο τεύχος Οκτωβρίου έκαναν αφιέρωμα στις 20 πιο σέξι Γαλλίδες που πέρασαν ποτέ. Από την Κατρίν Ντενέβ και την Μπεατρίς Νταλ μέχρι τη Βανέσα Παραντί, τη Λετίσια Κάστα και τη Μαριόν Κοτιγιάρ, ο μύθος της Γαλλίδας αποδεικνύεται ισχυρότερος από το πέρασμα του χρόνου. Γιατί ο θρύλος της Γαλλίδας ποτίζει τις φαντασιώσεις μας από το «Monaco», το αγαπημένο μπλουζ των παιδικών μας χρόνων (ή το «Je t' aime»), μέχρι και το «French Kiss», που χορεύαμε στα αγαπημένα μας κλαμπ. Οι αναγνώστες και οι συντάκτες του αγγλικού αντρικού περιοδικού Esquire συμφωνούν ότι μια ερωτικού περιεχομένου φράση ακούγεται πιο σέξι στα γαλλικά παρά μια φράση που θα τους έλεγε μια συμπατριώτισσά τους, Αγγλίδα... *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Το να ακούς μια Γαλλίδα να σου μιλά για το καλοκαίρι σε μια παραλία, έτσι ώστε τα λόγια να μπλέκουν με τον ήχο της θάλασσας, ισοδυναμεί με την καλύτερη μουσική που θα μπορούσε να γράψει ποτέ κάποιος. Παρόμοιες εικόνες θα πρέπει να είχαν και οι συντάκτες του βρετανικού Esquire, αφού στο τεύχος Οκτωβρίου έκαναν αφιέρωμα στις 20 πιο σέξι Γαλλίδες που πέρασαν ποτέ.

Από την Κατρίν Ντενέβ και την Μπεατρίς Νταλ μέχρι τη Βανέσα Παραντί, τη Λετίσια Κάστα και τη Μαριόν Κοτιγιάρ, ο μύθος της Γαλλίδας αποδεικνύεται ισχυρότερος από το πέρασμα του χρόνου. Γιατί ο θρύλος της Γαλλίδας ποτίζει τις φαντασιώσεις μας από το «Monaco», το αγαπημένο μπλουζ των παιδικών μας χρόνων (ή το «Je t' aime»), μέχρι και το «French Kiss», που χορεύαμε στα αγαπημένα μας κλαμπ.

Οι αναγνώστες και οι συντάκτες του αγγλικού αντρικού περιοδικού Esquire συμφωνούν ότι μια ερωτικού περιεχομένου φράση ακούγεται πιο σέξι στα γαλλικά παρά μια φράση που θα τους έλεγε μια συμπατριώτισσά τους, Αγγλίδα...

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ