Με τα μπαλάκια στο χέρι

28.09.2011
Μετά τα Cosmopolitan, FHM και Sports Illustrated, η Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker) φωτογραφίζεται για το βρετανικό περιοδικό GQ και κάνει πάταγο. Η ξανθιά γαλανομάτα Μπρούκλιν - και πουλέν της Victoria's Secret - γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1987 στο Οχάιο και την ανακάλυψε ένας ατζέντης μοντέλων σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν ήταν 16 χρονών. Παρά το ότι τρελαίνεται για τα γλυκά και τις καραμέλες έχει μια σιλουέτα που το Sports Illustrated έχει επιλέξει να ντύσει τα πιο σέξι αφιερώματά του τις χρονιές 2006 και 2008. Το πιο σημαντικό επίτευγμα του 24χρονου μοντέλου είναι δίχως άλλο o γάμος της με τον διάσημο Αμερικανό τενίστα Άντι Ρόντικ. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Μετά τα Cosmopolitan, FHM και Sports Illustrated, η Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker) φωτογραφίζεται για το βρετανικό περιοδικό GQ και κάνει πάταγο.

Η ξανθιά γαλανομάτα Μπρούκλιν - και πουλέν της Victoria's Secret - γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1987 στο Οχάιο και την ανακάλυψε ένας ατζέντης μοντέλων σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν ήταν 16 χρονών. Παρά το ότι τρελαίνεται για τα γλυκά και τις καραμέλες έχει μια σιλουέτα που το Sports Illustrated έχει επιλέξει να ντύσει τα πιο σέξι αφιερώματά του τις χρονιές 2006 και 2008.

Το πιο σημαντικό επίτευγμα του 24χρονου μοντέλου είναι δίχως άλλο o γάμος της με τον διάσημο Αμερικανό τενίστα Άντι Ρόντικ.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!