Σέξι και χωρίς το τζιν της ...

03.10.2011
H Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ είναι κόρη ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια όλων των δεκαετιών που έγραψαν ιστορία από τα ’70s μέχρι σήμερα: Της Τζέρι Χολ και του Μικ Τζάγκερ. Και παρότι γεννήθηκε το 1992 έχει καταφέρει ήδη να διαθέτει ένα «μάχιμο» σεξαπίλ, κάτι που άλλες γυναίκες χρειάζονται χρόνια για να το αποκτήσουν. Σε αυτό συνεισφέρει φυσικά και το physique της. Είναι ξανθιά, έχει σαρκώδη χείλη (από πού το κληρονόμησε αυτό άραγε;), έχει το χαρακτηριστικό σέξι κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια και αγγελικό πρόσωπο. Σε αυτό οφείλουμε να προσθέσουμε το λάγνο βλέμμα, που σε κάνει να θέλεις να φορέσεις το τζιν Hudson που διαφημίζει ή έστω να τα αγοράσεις για την κοπέλα σου. Το πρώτο εξώφυλλο που έκανε ήταν για το αγγλικό περιοδικό «i-D». Aπό τότε μεσολάβησαν πολλές καμπάνιες, αλλά και δημοσιεύματα γι’ αυτήν στη Vogue (από τη ρωσική μέχρι τη βρετανική). Και καταφέρνει με ευκολία να βγει από τη σκιά των γονιών της κερδίζοντας φέτος από το αμερικανικό Harper’s Bazaar τον τίτλο της «βασίλισσας της μόδας».

H Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ είναι κόρη ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια όλων των δεκαετιών που έγραψαν ιστορία από τα ’70s μέχρι σήμερα: Της Τζέρι Χολ και του Μικ Τζάγκερ. Και παρότι γεννήθηκε το 1992 έχει καταφέρει ήδη να διαθέτει ένα «μάχιμο» σεξαπίλ, κάτι που άλλες γυναίκες χρειάζονται χρόνια για να το αποκτήσουν. Σε αυτό συνεισφέρει φυσικά και το physique της.

Είναι ξανθιά, έχει σαρκώδη χείλη (από πού το κληρονόμησε αυτό άραγε;), έχει το χαρακτηριστικό σέξι κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια και αγγελικό πρόσωπο. Σε αυτό οφείλουμε να προσθέσουμε το λάγνο βλέμμα, που σε κάνει να θέλεις να φορέσεις το τζιν Hudson που διαφημίζει ή έστω να τα αγοράσεις για την κοπέλα σου. Το πρώτο εξώφυλλο που έκανε ήταν για το αγγλικό περιοδικό «i-D».

Aπό τότε μεσολάβησαν πολλές καμπάνιες, αλλά και δημοσιεύματα γι’ αυτήν στη Vogue (από τη ρωσική μέχρι τη βρετανική). Και καταφέρνει με ευκολία να βγει από τη σκιά των γονιών της κερδίζοντας φέτος από το αμερικανικό Harper’s Bazaar τον τίτλο της «βασίλισσας της μόδας».