Ασφάλισε 500 χιλιάρικα το ένα!

03.10.2011
Η Χόλι Μάντισον (Holly Madison) διάσημη φιλενάδα του ιδρυτή του Playboy, Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner), ασφάλισε το σιλικονάτο στήθος της για 1 εκατομμύριο δολάρια και δήλωσε στο περιοδικό People: «Άκουσα για άτομα που ασφαλίζουν ένα σημείο του σώματός τους και είπα γιατί όχι; Γιατί αν κάτι συνέβαινε στα 'βυζάκια μου', θα ήμουν εκτός για πολλούς μήνες και θα έχανα περίπου ένα εκατομμύριο δολ. Είπα λοιπόν, να προστατεύσω την περιουσία μου». Η Μάντισον εμφανίζεται γυμνόστηθη σε δικό της τηλεοπτικό σόου στο Λας Βέγκας, οπότε το στήθος της είναι το πιο βασικό της όπλο σε αυτή την εποχή οικονομικής κρίσης! «Είναι κάπως αστείο» λέει, «αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η αμοιβή που τους αξίζει. Τόσα χρήματα μού φέρνουν αυτή τη στιγμή.» Η Μάντισον έκανε πλαστική το 2001 και μεγάλωσε το στήθος της κατά 4 νούμερα! Σταρ του σινεμά όπως η Betty Grable και η Angie Dickinson όπως και οι τηλεοπτικές σταρ Angie Everhart και Mary Hart ασφάλισαν τα πόδια τους για 1 εκατ δολάρια. Σύμφωνα με τη The Sun και τη New York Post, το 1999 η J.Lo ασφάλισε ολόκληρο το κορμί της για ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Χόλι Μάντισον (Holly Madison) διάσημη φιλενάδα του ιδρυτή του Playboy, Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner), ασφάλισε το σιλικονάτο στήθος της για 1 εκατομμύριο δολάρια και δήλωσε στο περιοδικό People:

«Άκουσα για άτομα που ασφαλίζουν ένα σημείο του σώματός τους και είπα γιατί όχι; Γιατί αν κάτι συνέβαινε στα 'βυζάκια μου', θα ήμουν εκτός για πολλούς μήνες και θα έχανα περίπου ένα εκατομμύριο δολ. Είπα λοιπόν, να προστατεύσω την περιουσία μου».

Η Μάντισον εμφανίζεται γυμνόστηθη σε δικό της τηλεοπτικό σόου στο Λας Βέγκας, οπότε το στήθος της είναι το πιο βασικό της όπλο σε αυτή την εποχή οικονομικής κρίσης! «Είναι κάπως αστείο» λέει, «αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι η αμοιβή που τους αξίζει. Τόσα χρήματα μού φέρνουν αυτή τη στιγμή.»

Η Μάντισον έκανε πλαστική το 2001 και μεγάλωσε το στήθος της κατά 4 νούμερα! Σταρ του σινεμά όπως η Betty Grable και η Angie Dickinson όπως και οι τηλεοπτικές σταρ Angie Everhart και Mary Hart ασφάλισαν τα πόδια τους για 1 εκατ δολάρια. Σύμφωνα με τη The Sun και τη New York Post, το 1999 η J.Lo ασφάλισε ολόκληρο το κορμί της για ένα δισεκατομμύριο δολάρια.