Τρελαίνεται για λουκάνικα!

04.10.2011
Αν λατρεύεις τη μπίρα, το «κότσι» και το γερμανικό λάχανο, τότε το βαυαρικό Oktoberfest είναι το μέρος που επιβάλλεται να επισκεφτείς για πάσης φύσεως κραιπάλες. Μπίρα, άφιλτρα τσιγάρα, λουκάνικα και βαριά ρούχα, γιατί το κρύο εκεί έξω θερίζει. Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν, διότι ιδού αναδύεται η εκλεγμένη και πολλά υποσχόμενη Μις Octoberfest... το «wunderbar» μοντέλο του γερμανικού Playboy, Καταρίνα (Katharina Wyrwich), που αψηφά το κρύο! Oktoberfest στη Βαυαρία λοιπόν, «Φάε, πίε και ευφραίνου» ό,τι και αν κάνεις δεν θα είναι τόσο εκπληκτικό όσο το κορμί της Μις Octoberfest στην εξοχή. Prost! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Αν λατρεύεις τη μπίρα, το «κότσι» και το γερμανικό λάχανο, τότε το βαυαρικό Oktoberfest είναι το μέρος που επιβάλλεται να επισκεφτείς για πάσης φύσεως κραιπάλες. Μπίρα, άφιλτρα τσιγάρα, λουκάνικα και βαριά ρούχα, γιατί το κρύο εκεί έξω θερίζει. Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν, διότι ιδού αναδύεται η εκλεγμένη και πολλά υποσχόμενη Μις Octoberfest... το «wunderbar» μοντέλο του γερμανικού Playboy, Καταρίνα (Katharina Wyrwich), που αψηφά το κρύο!

Oktoberfest στη Βαυαρία λοιπόν, «Φάε, πίε και ευφραίνου», ό,τι και αν κάνεις δεν θα είναι τόσο εκπληκτικό όσο το κορμί της Μις Octoberfest στην εξοχή. Prost!

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!