Έγινε Ρόμποκοπ για να βρει άντρα

06.10.2011
Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η Βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) αποκαλύπτοντας το νέο, χτισμένο με κόπο και πολύ ιδρώτα, σώμα της. Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι πριν ξεκινήσει το εντατικό bodybuilding δεν "σταύρωνε"... άντρα. Δεν μπορούσε να βγει ούτε ένα ραντεβού και επιμένει ότι με τη νέα της ζωή στα γυμναστήρια όχι μόνο αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ αλλά έχει όσους άντρες επιθυμεί η ψυχή της. Κατά τα λεγόμενα της Τζόντι, που έχει γίνει ένα πραγματικό "λαδωμένο" τέρας με μυς, η νέα της εμφάνιση και καριέρα την έχουν κάνει περιζήτητη στο αντρικό φύλο. Την επόμενη μέρα που κατέβηκε σε αγώνες την προσέγγισαν περίπου 50 άντρες. Το σώμα της είναι προιόν εντατικής άσκησης και διατροφής 3 χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που μαυρίζει για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».

Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η Βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) αποκαλύπτοντας το νέο, χτισμένο με κόπο και πολύ ιδρώτα, σώμα της. Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι πριν ξεκινήσει το εντατικό bodybuilding δεν "σταύρωνε"... άντρα.

Δεν μπορούσε να βγει ούτε ένα ραντεβού και επιμένει ότι με τη νέα της ζωή στα γυμναστήρια όχι μόνο αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ αλλά έχει όσους άντρες επιθυμεί η ψυχή της.

Κατά τα λεγόμενα της Τζόντι, που έχει γίνει ένα πραγματικό "λαδωμένο" τέρας με μυς, η νέα της εμφάνιση και καριέρα την έχουν κάνει περιζήτητη στο αντρικό φύλο. Την επόμενη μέρα που κατέβηκε σε αγώνες την προσέγγισαν περίπου 50 άντρες. Το σώμα της είναι προιόν εντατικής άσκησης και διατροφής 3 χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής.

Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που μαυρίζει για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».