Ξέρει να το ιππεύει το... όργανο!

07.10.2011
Το ESPN αποφάσισε και πάλι να μας εκπλήξει παρουσιάζοντας τα ωραιότερα κορμιά αθλητών και αθλητριών γυμνά σε σέξι πόζες! Το ενδιαφέρον μας κέντρισε η Αλίσια Σακραμόνε (Alicia Sacramone) που όπως βλέπετε το ιππεύει άψογα το… όργανο! Η Σακραμόνε είναι μόλις 21 ετών και παγκόσμια πρωταθλήτρια στις ασκήσεις εδάφους και εθνική πρωταθλήτρια στον ίππο. Ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική στα οχτώ της και στα δεκαέξι της μπήκε στην Εθνική Ομάδα Ηνωμένων Πολιτειών. Από τότε έχει κερδίσει αναρίθμητα μετάλλια και άπειρα ανδρικά βλέμματα πάνω στο καλλίγραμο κορμί της. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Το ESPN αποφάσισε και πάλι να μας εκπλήξει παρουσιάζοντας τα ωραιότερα κορμιά αθλητών και αθλητριών γυμνά σε σέξι πόζες! Το ενδιαφέρον μας κέντρισε η Αλίσια Σακραμόνε (Alicia Sacramone) που όπως βλέπετε το ιππεύει άψογα το… όργανο!
Η Σακραμόνε είναι μόλις 21 ετών και παγκόσμια πρωταθλήτρια στις ασκήσεις εδάφους και εθνική πρωταθλήτρια στον ίππο. Ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική στα οχτώ της και στα δεκαέξι της μπήκε στην Εθνική Ομάδα Ηνωμένων Πολιτειών. Από τότε έχει κερδίσει αναρίθμητα μετάλλια και άπειρα ανδρικά βλέμματα πάνω στο καλλίγραμο κορμί της.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!