Κάποιος να την ξεκαλτσώσει...

07.10.2011
Ο λόγος για την καλλονή Ντάνικα Θραλ (Danica Thrall), την οποία έχουμε συμπεριλάβει στο παρελθόν στα «Κορμιά που μας τα σκάνε», για ευνόητους φυσικά λόγους. Αναμφίβολα έχετε πετύχει το 23χρονο μοντέλο σε κάποιο γυμνό editorial, αφού κάνει θραύση τελευταία κυρίως λόγω των "μπαλκονιών" της. Η Σόνια Ντάνικα Θραλ (Sonia Danica-Thrall) είναι μόνιμο μοντέλο στα περιοδικά FHM, Maxim, Nuts και Loaded... και δικαίως. Η ξανθιά ομορφονιά μένει μόνιμα στο Λονδίνο, κάνει ιππασία και καβάλαει και μοτοκρός, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της μπορεί να την πετύχετε να παίζει online poker. Για να την κατακτήσει κάποιος αρκεί να της μαγειρέψει λαζάνια με ροζ σαμπάνια, και καλά θα ήταν όλα αυτά να γίνουν στην αγαπημένη της πόλη ... τη Βενετία! Το μοντέλο έχει και μια δίδυμη αδερφή, τη Σοφία, που όμως δεν ασχολείται με το μόντελινγκ (και τι κρίμα!). Η Ντάνικα και δηλώνει ότι το χειρότερό της είναι τα άσπρα καλτσάκια! Πράγμα περίεργο διότι φωτογραφίζεται διαρκώς με κάλτσες όλων των ειδών και ποιοτήτων.... *Ακολούθησέ μας στο twitter εδώ! *Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ!

Ο λόγος για την καλλονή Ντάνικα Θραλ (Danica Thrall), την οποία έχουμε συμπεριλάβει στο παρελθόν στα «Κορμιά που μας τα σκάνε», για ευνόητους φυσικά λόγους. Αναμφίβολα έχετε πετύχει το 23χρονο μοντέλο σε κάποιο γυμνό editorial, αφού κάνει θραύση τελευταία κυρίως λόγω των "μπαλκονιών" της.

Η Σόνια Ντάνικα Θραλ (Sonia Danica-Thrall) είναι μόνιμο μοντέλο στα περιοδικά FHM, Maxim, Nuts και Loaded... και δικαίως.

Η ξανθιά ομορφονιά μένει μόνιμα στο Λονδίνο, κάνει ιππασία και καβάλαει και μοτοκρός, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της μπορεί να την πετύχετε να παίζει online poker. Για να την κατακτήσει κάποιος αρκεί να της μαγειρέψει λαζάνια με ροζ σαμπάνια, και καλά θα ήταν όλα αυτά να γίνουν στην αγαπημένη της πόλη ... τη Βενετία! Το μοντέλο έχει και μια δίδυμη αδερφή, τη Σοφία, που όμως δεν ασχολείται με το μόντελινγκ (και τι κρίμα!).

Η Ντάνικα και δηλώνει ότι το χειρότερό της είναι τα άσπρα καλτσάκια! Πράγμα περίεργο διότι φωτογραφίζεται διαρκώς με κάλτσες όλων των ειδών και ποιοτήτων....

*Ακολούθησέ μας στο twitter εδώ!
*Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ!