Η Rihanna πουλάει... Θα αγοράσεις;

13.09.2011
Η Rihanna…δεν έχει τελειωμό. Οι σέξυ φωτογραφίες είτε από παπαράτσι είτε από διαφημισεις, είτε από βίντεοκλιπ δε σταματούν να εμφανίζονται και να κρασάρουν τους servers... Η Rihanna είπε το μεγάλο «ναι» στον οίκο Armani και έτσι βρίσκεται στην νέα διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων...! Η σταρ των Βarbados βολεύτηκε στο πίσω κάθισμα ενός Lincoln Continental και τα φλας πήραν φωτιά... το ίδιο και ο αντρικός πληθυσμός. Το concept είναι βασισμένο σε κλασικό φιλμ νουάρ, με ένα σύγχρονο σέξυ twist, δήλωσαν απο την Ιταλική εταιρεία. Η Ri-Ri πήρε τη σκυτάλη από την Megan Fox και είναι το πρόσωπο τόσο της καμπάνιας των Armani Jeans όσο και των Emporio Armani Underwear. Μεταξύ των σταρ που έχουν γδυθεί για τα labels του Giorgio Armani είιναι οι Cristiano Ronaldo, David Beckham, Rafael Nada, και Victoria Beckham . *Ακολούθησέ μας στο twitter εδώ! *Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ!

Η Rihanna… δεν έχει τελειωμό. Οι σέξυ φωτογραφίες είτε από παπαράτσι είτε από διαφημισεις, είτε από βίντεοκλιπ δε σταματούν να εμφανίζονται και να κρασάρουν τους servers...

Η Rihanna είπε το μεγάλο «ναι» στον οίκο Armani και έτσι βρίσκεται στην νέα διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων...!

Η σταρ των Βarbados βολεύτηκε στο πίσω κάθισμα ενός Lincoln Continental και τα φλας πήραν φωτιά... το ίδιο και ο αντρικός πληθυσμός.

Το concept είναι βασισμένο σε κλασικό φιλμ νουάρ, με ένα σύγχρονο σέξυ twist, δήλωσαν απο την Ιταλική εταιρεία.

Η Ri-Ri πήρε τη σκυτάλη από την Megan Fox και είναι το πρόσωπο τόσο της καμπάνιας των Armani Jeans όσο και των Emporio Armani Underwear. Μεταξύ των σταρ που έχουν γδυθεί για τα labels του Giorgio Armani είιναι οι Cristiano Ronaldo, David Beckham, Rafael Nada, και Victoria Beckham .

*Ακολούθησέ μας στο twitter εδώ!
*Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ!