Χίλαρι, δεν ήξερες δε ρώταγες;

20.10.2011
Τρέχει να αναβαθμίσει πάλι την εικόνα της η Χίλαρι Σουόνκ που «τ' άκουσε» για τα καλά από διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού παραβρέθηκε στη μεγαλοπρεπή εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του Τσετσένου προέδρου Ραμζάν Καντίροφ. Εναντίον του Καντίροφ εκκρεμούν κατηγορίες για βασανισμούς και εκτελέσεις από την εποχή που ήταν επικεφαλής της Ομάδας Ασφαλείας. Δηλώνοντας αδαής, η Σουόνκ, που πήγε στην Τσετσενία μαζί με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, δωρίζει τώρα την αμοιβή της εμφάνισής της σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Τρέχει να αναβαθμίσει πάλι την εικόνα της η Χίλαρι Σουόνκ που "τ' άκουσε" για τα καλά από διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού παραβρέθηκε στη μεγαλοπρεπή εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων του Τσετσένου προέδρου Ραμζάν Καντίροφ.

Εναντίον του Καντίροφ εκκρεμούν κατηγορίες για βασανισμούς και εκτελέσεις από την εποχή που ήταν επικεφαλής της Ομάδας Ασφαλείας.

Δηλώνοντας αδαής, η Σουόνκ, που πήγε στην Τσετσενία μαζί με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, δωρίζει τώρα την αμοιβή της εμφάνισής της σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.