Ένωση με την... όπισθεν!

21.10.2011
Σιαμαίες με την όπισθεν. Έτσι γεννήθηκαν οι άτιμες! Καλά, φυσικά μιλάμε στο πλαίσιο μιας φωτογράφησης και όχι στην πραγματική ζωή. Δύο προικισμένες Λολίτες τρίβουν με επιδεξιότητα… σημεία του σώματός τους, έξω από μια ξύλινη σάουνα (έτσι μας φαίνεται τουλάχιστον). Η καρδιά των απανταχού αρσενικών, ιδίως όσων που παρακολουθούν ευλαβικά το nuts.co.uk, σταματά, βλέποντας την κοινή "chic-to-chic" φωτογράφηση των δύο θεϊκών μελαχρινών Ρόζι Τζόουνς (Rosie Jones) και Ίντια Ρέινολντς (India Reynolds). Η Ρόζι και η Ίντια επαγγέλλονται υπερήφανα «γκλάμουρ τόπλες μόντελς» και είναι η εκατομμυριοστή φορά που φωτογραφίζονται γυμνές, μόνο με τις μάλλινες γκέτες γυμναστικής τους… μόνο και μόνο για να μοιράσουν αυθεντική βρετανική χαρά, εντός και εκτός συνόρων! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Σιαμαίες με την όπισθεν. Έτσι γεννήθηκαν οι άτιμες! Καλά, φυσικά μιλάμε στο πλαίσιο μιας φωτογράφησης και όχι στην πραγματική ζωή. Δύο προικισμένες Λολίτες τρίβουν με επιδεξιότητα… σημεία του σώματός τους, έξω από μια ξύλινη σάουνα (έτσι μας φαίνεται τουλάχιστον). Η καρδιά των απανταχού αρσενικών, ιδίως όσων που παρακολουθούν ευλαβικά το nuts.co.uk σταματά, βλέποντας την κοινή "chic-to-chic" φωτογράφηση των δύο θεϊκών μελαχρινών Ρόζι Τζόουνς (Rosie Jones) και Ίντια Ρέινολντς (India Reynolds).

Η Ρόζι και η Ίντια επαγγέλλονται υπερήφανα «γκλάμουρ τόπλες μόντελς» και είναι η εκατομμυριοστή φορά που φωτογραφίζονται γυμνές, μόνο με τις μάλλινες γκέτες γυμναστικής τους… μόνο και μόνο για να μοιράσουν αυθεντική βρετανική χαρά, εντός και εκτός συνόρων!