Τη λεηλάτησαν οι Ρώσοι!

21.10.2011
Είναι το κορίτσι που στην Αγγλία βγάζει φωτιά και προσελκύει πάνω της τα λαίμαργα βλέμματα των συμπατριωτών της και όχι μόνο. Η Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ (Jessica-Jane Clement ) ξυπνάει τον πόθο ανά την υφήλιο με το έντονο γαλανομάτικο βλέμμα της και το θανατηφόρο κορμί της στο οποίο δεσπόζει ένα κορίτσι τατουάζ και ένα τεράστιο τριαντάφυλλο. Τη Τζέσικα την ξετρύπωσαν και οι Ρώσοι και μάλιστα αυτό το μήνα κοσμεί το εξώφυλλο του ρωσικού Maxim! Η Τζέσικα είναι 26 χρονών, γεννήθηκε στο Σέφιλντ της Αγγλίας και έχει πολλά πολλά ταλέντα. Είναι μοντέλο από τα γεννοφάσκια της, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ μπορεί σε ψυχολογήσει στο λεπτό…καθώς έχει και πτυχίο ψυχολογίας. Το 2009 η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με τον σύντροφό της είναι ο Λι Στάφορντ (Lee Stafford ) να της πιάνει το στήθος στις διακοπές τους στην Κύπρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Στάφορντ είναι ο διασημότερος άγγλος κομμωτής, χιλιοβραβευμένος για τις δημιουργίες του, μία εκ των οποίων είναι και το μοικάνικο κούρεμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Είναι το κορίτσι που στην Αγγλία βγάζει φωτιά και προσελκύει πάνω της τα λαίμαργα βλέμματα των συμπατριωτών της και όχι μόνο. Η Τζέσικα Τζέιν Κλέμεντ (Jessica-Jane Clement ) ξυπνάει τον πόθο ανά την υφήλιο με το έντονο γαλανομάτικο βλέμμα της και το θανατηφόρο κορμί της στο οποίο δεσπόζει ένα κορίτσι τατουάζ και ένα τεράστιο τριαντάφυλλο.

Τη Τζέσικα την ξετρύπωσαν και οι Ρώσοι και μάλιστα αυτό το μήνα κοσμεί το εξώφυλλο του ρωσικού Maxim!
Η Τζέσικα είναι 26 χρονών, γεννήθηκε στο Σέφιλντ της Αγγλίας και έχει πολλά πολλά ταλέντα. Είναι μοντέλο από τα γεννοφάσκια της, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ μπορεί σε ψυχολογήσει στο λεπτό…καθώς έχει και πτυχίο ψυχολογίας.

Το 2009 η φήμη της εκτοξεύτηκε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με τον σύντροφό της είναι ο Λι Στάφορντ (Lee Stafford ) να της πιάνει το στήθος στις διακοπές τους στην Κύπρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Στάφορντ είναι ο διασημότερος άγγλος κομμωτής, χιλιοβραβευμένος για τις δημιουργίες του, μία εκ των οποίων είναι και το μοικάνικο κούρεμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.