«Χαράτσι» και στα εσώρουχα...

25.10.2011
Επειδή, θα φτάσουν να μας πάρουν και τα εσώρουχα σε περίοδο κρίσης... είπαμε να βρούμε αντιπερισπασμό στο μοντέλο Ελίσα Σεντνάουι που ποζάρει γυμνή για τον φωτογράφο Μάριο Τεστίνο... Η Ελίσα Σεντνάουι (Elisa Sednaoui) θα είναι το νέο πρόσωπο για το γυναικείο άρωμα του Roberto Cavalli, που αναμένεται να διαφημιστεί τον Φεβρουάριο του 2012. Έχει φωτογραφηθεί για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και τη θαυμάσαμε ως μία από τις γυμνές θεές του Καρλ Λάγκερφελντ στο Ημερολόγιο Pirelli 2011. Γεννήθηκε στη Ρώμη, μεγάλωσε στην Αίγυπτο και έπιασε την πρώτη της δουλειά στη Νέα Υόρκη. Ο προ-πάππους της ήταν έμπορος στη Δαμασκό, η μητέρα της Ιταλίδα, ο πατέρας της Γαλλο-Αιγύπτιος. Στην ηλικία των 7 μιλούσε ήδη πέντε γλώσσες.

Τι τα θέλουν τα εσώρουχα σε περίοδο κρίσης; Αυτό ίσως αναρωτιέται και το μοντέλο Ελίσα Σεντνάουι, ποζάροντας γυμνή για τον φωτογράφο Μάριο Τεστίνο...

Η Ελίσα Σεντνάουι (Elisa Sednaoui) θα είναι το νέο πρόσωπο για το γυναικείο άρωμα του Roberto Cavalli, που αναμένεται να διαφημιστεί τον Φεβρουάριο του 2012. Έχει φωτογραφηθεί για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και τη θαυμάσαμε ως μία από τις γυμνές θεές του Καρλ Λάγκερφελντ στο Ημερολόγιο Pirelli 2011.

Γεννήθηκε στη Ρώμη, μεγάλωσε στην Αίγυπτο και έπιασε την πρώτη της δουλειά στη Νέα Υόρκη. Ο προ-πάππους της ήταν έμπορος στη Δαμασκό, η μητέρα της Ιταλίδα, ο πατέρας της Γαλλο-Αιγύπτιος. Στην ηλικία των 7 μιλούσε ήδη πέντε γλώσσες.

Ο Christian Louboutin, ο διάσημος σχεδιαστής περίφημος για τις κόκκινες φλογερές σόλες του είναι νονός της. Το 2006 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου και φωτογραφήθηκε από διάσημους φωτογράφους όπως οι: Michel Comte, Oliviero Toscani, Antoine Verglas και Laura Sciacovelli, για τις μεγαλύτερες φίρμες ρούχων και καλλυντικών.

Τελευταία μεταπήδησε στον κινηματογράφο... Το πρώτο της φιλμ είναι το «Not Before Not After» (2008) του Λιθουανού σκηνοθέτη Sharunas Bartas. Ακολούθησε το «Bus Palladium» (2010) του Christopher Thompson.

Η Ελίσα προτιμάει -φυσικά- τα παπούτσια και τις τσάντες του νονού της Louboutin! Αγαπάει το δέρμα και το μαύρο χρώμα και το σλόγκαν της ντουλάπας της είναι το «Keep it simple».
Αγαπημένες της πόλεις το Λούξορ και η Νέα Υόρκη. Αγαπημένες ταινίες το «Natural Born Killers» του Όλιβερ Στόουν και το «Paris, Texas» του Βιμ Βέντερς. Της αρέσει ο Solomon Burke και ο Αλχημιστής του Πάολο Κοέλιο.

Για να διατηρήσει την ισχνότατη σιλουέτα της πίνει πολύ νερό και βιταμίνες, και ξυπνάει μόνο με γιόγκα...

Επιμέλεια Χ.Τ.