Μας επιβάλλει έκτακτη εισφορά!

26.10.2011
Ευτυχώς που έχουμε και καυτές φωτογραφήσεις, όπως αυτές της Ντορισμάρ (Dorismar) για να μας ανεβάζουν τη θερμοκρασία εν μέσω «κουρέματος» και «εθνικού χαρατσίου». Σήμερα το γνωστό για τα κάλλη του 36χρονο μοντέλο, ηθοποιός και TV star από την Αργεντινή μας επιβάλλει μία έκτακτη …εισφορά. Να δούμε την προκλητική topless φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Hombres. Η νεαρή Ντορισμάρ δηλώνει φανατική ποδοσφαιρόφιλη και στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί τα παιχνίδια του Κόπα Αμέρικα βάζοντας φωτιά τις κερκίδες!

Ευτυχώς που έχουμε και καυτές φωτογραφήσεις, όπως αυτές της Ντορισμάρ (Dorismar) για να μας ανεβάζουν τη θερμοκρασία εν μέσω «κουρέματος» και «εθνικού χαρατσίου».

Σήμερα το γνωστό για τα κάλλη του 36χρονο μοντέλο, ηθοποιός και TV star από την Αργεντινή μας επιβάλλει μία έκτακτη …εισφορά. Να δούμε την προκλητική topless φωτογράφηση που έκενα για λογαριασμό του περιοδικού Hombres.

Η νεαρή Ντορισμάρ δηλώνει φανατική ποδοσφαιρόφιλη και στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί τα παιχνίδια του Κόπα Αμέρικα βάζοντας φωτιά τις κερκίδες!