Μέρκελ, η Λούσι βρήκε τη λύση!

26.10.2011
Έχουμε ευρωζάλη, και μια σκέτη ζάλη μπορούμε να πούμε, με τα προσόντα της 27χρονης Λούσι Πίντερ (Lucy Pinder), που είναι ένα go-go-girl πολλών απαιτήσεων και πανευρωπαϊκών προδιαγραφών. Το εμπροσθοβαρές αυτό πλάσμα των ονείρων μας έχει την καλύτερη λύση για την κρίση στην Ευροζώνη. Θα δημιουργήσει - μαζί με τις φίλες της από το nuts.co.uk - μια μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος που θα κάνει θραύση (αστειευόμαστε φυσικά!). Μέχρι τότε, το Nuts της έχει εμπιστευτεί τη στήλη «The Truth About Women», όπου η Λούσι γράφει για τις αλήθειες που ταλανίζουν το μυαλό και το σώμα των γυναικών. Την ανακάλυψαν κυνηγοί ταλέντων (λέμε τώρα) σε μια παραλία, αλλά είχε μία ντροπή να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη... όλα αυτά μέχρι τον Απρίλιο του 2007 που πήρε την κάτω-γυμνή- βόλτα στις σελίδες του Nuts.

Mας έπιασε ευρωζάλη, και μια σκέτη ζάλη μπορούμε να πούμε, με τα προσόντα της 27χρονης Λούσι Πίντερ (Lucy Pinder), που είναι ένα go-go-girl πολλών απαιτήσεων και πανευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το εμπροσθοβαρές αυτό πλάσμα των ονείρων μας έχει την καλύτερη λύση για την κρίση στην Ευροζώνη. Θα δημιουργήσει - μαζί με τις φίλες της από το nuts.co.uk - μια μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος που θα κάνει θραύση (αστειευόμαστε φυσικά!). Μέχρι τότε το Nuts της έχει εμπιστευτεί τη στήλη «The Truth About Women», όπου η Λούσι γράφει για τις αλήθειες που ταλανίζουν το μυαλό των γυναικών.

Την ανακάλυψαν κυνηγοί ταλέντων (λέμε τώρα) σε μια παραλία αλλά είχε μια ντροπή να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη... όλα αυτά μέχρι τον Απρίλιο του 2007 που πήρε την κάτω-γυμνή- βόλτα.