Την «έφτιαξε» ο Έλληνας γυμναστής της!

24.11.2011
Η παρουσιάστρια των 1 εκατ. και βάλε τηλεοπτικών εκπομπών γδύθηκε επιτέλους! Απόλυτη βετεράνος της τηλεόρασης και πρώην μοντέλο, η 41χρονη Μέλανι Σάικς (Melanie Sykes) ξάπλωσε λάγνα για το περιοδικό Esquire Δεκεμβρίου. Της έχουν ζητήσει επανηλειμμένως να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και έχει πει "όχι", για το Esquire όμως είπε "γιατί όχι;". Ο λόγος; Εκτός από το καλυγυμνασμένο της σώμα θέλει να διαφημίσει και το νέο της δεσμό. «Σωματικά είμαι καλύτερα από ποτέ... με κάνει να γελάω και περνάμε τέλεια μαζί» λέει η Melanie Sykes, ποζάροντας σε vintage καρέκλες και καναπέδες. Ο νέος Άδωνης στη ζωή της - είναι ο 28χρονος προσωπικός της γυμναστής, ο οποίος είναι και Έλληνας.

Η παρουσιάστρια των 1 εκατ. και βάλε τηλεοπτικών εκπομπών γδύθηκε επιτέλους! Απόλυτη βετεράνος της τηλεόρασης και πρώην μοντέλο, η 41χρονη Μέλανι Σάικς (Melanie Sykes) ξάπλωσε λάγνα για το περιοδικό Esquire Δεκεμβρίου. Της έχουν ζητήσει επανηλειμμένως να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και έχει πει "όχι", για το Esquire όμως είπε "γιατί όχι;".

Ο λόγος; Εκτός από το καλυγυμνασμένο της σώμα θέλει να διαφημίσει και το νέο της δεσμό.

«Σωματικά είμαι καλύτερα από ποτέ... με κάνει να γελάω και περνάμε τέλεια μαζί» λέει η Melanie Sykes, ποζάροντας σε vintage καρέκλες και καναπέδες. Ο νέος Άδωνης στη ζωή της - είναι ο 28χρονος προσωπικός της γυμναστής, ο οποίος είναι και Έλληνας.

Η Μέλανι παραδέχεται με άνεση ότι τον είχε βάλει στο μάτι από την αρχή και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία. Μικρότερος κατά 13 χρόνια ο Έλληνας γυμναστής Craig Eleftheriou, τσέκαρε τη διάσημη πελάτισσά του από πάνω μέχρι κάτω και με τα πολλά ζήτησε το τηλέφωνό της.

Η Μελ παραδέχεται ότι αυτό τον καιρό εξαιτίας του βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Γυμνάζεται τακτικά και τρώει σωστά. Κάνει μποξ και σηκώνει βάρη, αν και το πιο σημαντικό είναι ότι σε αυτή την ηλικία έχει βρει την απόλυτη ισορροπία με την αυτοπεποίθησή της.

«Είμαι το μοναδικό αφεντικό του εαυτού μου. Μπορώ και κάνω ό,τι θέλω. Δεν χρειάζεται να παζαρέψω για τίποτα».

Το νέο ρομάντζο ήρθε τρία χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Ιταλό Ντάνιελ Καλταγκιρόνε (Daniel Caltagirone), με τον οποίο έχει δύο γιούς, τον 9χρονο Ρόμαν (Roman) και τον 7χρονο Βαλεντίνο (Valentino).