Μα πού το έβαλα, πού το έβαλα;

24.11.2011
Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια προσόντα! Η Λέισι Μπάνγκαρντ (Lacey Banghard) τσάκωσε ένα βραβείο για την σκανδαλιστική άνεσή της να μοιράζει γυμνές φωτογραφίες της στο nuts.co.uk. Κατόπιν τούτου, η σέξι Βρετανίδα συγκέντρωσε τις τολμηρές φωτογραφίες της σε ένα λεύκωμα "τοίχου", με τον αυτοαναφορικό τίτλο «Lacey Banghard 2012 Calendar» και το κυκλοφορεί εν πάση δόξη και τιμή. Δώδεκα ολόκληροι μήνες με τη Λέισι να ψάχνει απεγνωσμένα πού ξέχασε τον άτιμο το στηθόδεσμό της. «Μα πού το έβαλα , μα πού το έβαλα;». Μόνο £9.99!

Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια προσόντα! Η Λέισι Μπάνγκαρντ (Lacey Banghard) τσάκωσε ένα βραβείο για την σκανδαλιστική άνεσή της να μοιράζει γυμνές φωτογραφίες της στο nuts.co.uk.

Κατόπιν τούτου, η σέξι Βρετανίδα συγκέντρωσε τις τολμηρές φωτογραφίες της σε ένα λεύκωμα "τοίχου", με τον αυτοαναφορικό τίτλο «Lacey Banghard 2012 Calendar» και το κυκλοφορεί εν πάση δόξη και τιμή. Δώδεκα ολόκληροι μήνες με τη Λέισι να ψάχνει απεγνωσμένα πού ξέχασε τον άτιμο το στηθόδεσμό της. «Μα πού το έβαλα , μα πού το έβαλα;». Μόνο £9.99!