Μούτσας γκράτσιας, θα χάσουμε τα ματάκια μας

25.11.2011
Χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύρι... Για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με τις χορευτικές της πιρουέτες η Ρόσιο Γκουιράο Ντίας (Rocio Guirao Diaz) στο σόου "Dancing With the Stars" της Αργεντινής. Η σέξι τηλεπερσόνα και μοντέλο εσωρούχων απέδειξε ότι τα τηλεπαιχνίδια-ριάλιτι δεν χρειάζεται να τα βλέπουν μόνο γυναίκες νοικοκυρές με παντόφλες... Οι Αργεντίνοι, που έχουν πολλά να διδάξουν στην ευρωπαϊκή τηλεόραση για το πώς φτιάχνονται εκπομπές που να... βγάζουν μάτια, έκαναν σοφό κάστινγκ για το σόου, το οποίο χτυπάει τιλτ σε τηλεθεάσεις, με τις καλλίγραμμες σελέμπριτι που συνήθως χορεύουν σε στύλο. Η Ρόσιο γεννήθηκε το 1984 στο Μπουένος Άιρες και από τα 17 της έχει ποζάρει για πολλές φίρμες ως μοντέλο (βλ. Everlast, Prestige, Tabatha, Sigry, Naffta, Fes Jeans, VOV Jeans, Saverio Di Ricci, Kees Von Kees και πολλές άλλες). Όμως αυτό που έκανε τους μισούς συμπατριώτες της να τη φαντασιώνονται τα βράδια είναι η παρουσίαση μιας εκπομπής για αυτοκίνητα με τίτλος "El Garage". Δες το video εδώ...

Για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με τις χορευτικές της πιρουέτες η Ρόσιο Γκουιράο Ντίας (Rocio Guirao Diaz). Η σέξι τηλεπερσόνα και μοντέλο εσωρούχων απέδειξε ότι τα τηλεπαιχνίδια-ριάλιτι δεν χρειάζεται να τα βλέπουν μόνο γυναίκες νοικοκυρές με παντόφλες... Η Ρόσιο πάλι χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο στο σόου "Dancing With the Stars" της Αργεντινής.

Οι Αργεντίνοι, που έχουν πολλά να διδάξουν στην ευρωπαϊκή τηλεόραση για το πώς φτιάχνονται εκπομπές που να... βγάζουν μάτια, έκαναν σοφό κάστινγκ για το σόου το οποίο χτυπάει τιλτ σε τηλεθεάσεις με τις καλλίγραμμες σελέμπριτι που συνήθως χορεύουν σε στύλο.

Η Ρόσιο γεννήθηκε το 1984 στο Μπουένος Άιρες και από τα 17 της έχει ποζάρει για πολλές φίρμες ως μοντέλο (βλ. Everlast, Prestige, Tabatha, Sigry, Naffta, Fes Jeans, VOV Jeans, Saverio Di Ricci, Kees Von Kees και πολλές άλλες). Όμως αυτό που έκανε τους μισούς συμπατριώτες της να τη φαντασιώνονται τα βράδια είναι η παρουσίαση μιας εκπομπής για αυτοκίνητα με τίτλος "El Garage".