Γυναικεία οπίσθια σε όλο τους το μεγαλείο

22.11.2011
Αφιερωμένο στα γυναικεία οπίσθια είναι το υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα που κυκλοφόρησε ο διάσημος φωτογράφος μόδας Ραφαέλ Ματζούκο (Raphael Mazzucco) με τίτλο «Culo» (η λέξη σημαίνει οπίσθια στα ιταλικά). Το λεύκωμα περιλαμβάνει 248 καλλιτεχνικές φωτογραφίες, που εξυμνούν τα γυναικεία οπίσθια. Και όχι κάποια οποιαδήποτε οπίσθια, αλλά τα οπίσθια που έχουν δανείσει στο φακό του Ραφαέλ διάσημες καλλίγραμμες γυναίκες της σόουμπιζ, όπως: Η 33χρονη πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και πρώην αγαπημένη του άσσου της Φόρμουλα 1 Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), η Lady Gaga, η μούσα της Victoria's Secret Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), και η τωρινή αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kibler). Ο Mazzucco- ένας από τους 50 κορυφαίους φωτογράφους του κόσμου - έχει περιποιηθεί για τα καλά τα οπίσθια των μοντέλων του, βγάζοντας υπέροχες καλλιτεχνικές λήψεις ... Το επίκεντρο της θηλυκής σεξουαλικότητας, επιθυμίας και δύναμης σε όλο του το μεγαλείο!!!

Αφιερωμένο στα γυναικεία οπίσθια είναι το υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα που κυκλοφόρησε ο διάσημος φωτογράφος μόδας Ραφαέλ Ματζούκο (Raphael Mazzucco) με τίτλο «Culo» (η λέξη σημαίνει οπίσθια στα ιταλικά).

Το λεύκωμα περιλαμβάνει 248 καλλιτεχνικές φωτογραφίες, που εξυμνούν τα γυναικεία οπίσθια. Και όχι κάποια οποιαδήποτε οπίσθια, αλλά τα οπίσθια που έχουν δανείσει στο φακό του Ραφαέλ διάσημες καλλίγραμμες γυναίκες της σόουμπιζ, όπως: Η 33χρονη πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και πρώην αγαπημένη του άσσου της Φόρμουλα 1 Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), η Lady Gaga, η μούσα της Victoria's Secret Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), και η τωρινή αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kibler).

Ο Mazzucco- ένας από τους 50 κορυφαίους φωτογράφους του κόσμου - έχει περιποιηθεί για τα καλά τα οπίσθια των μοντέλων του, βγάζοντας υπέροχες καλλιτεχνικές λήψεις ... Το επίκεντρο της θηλυκής σεξουαλικότητας, επιθυμίας και δύναμης σε όλο του το μεγαλείο!!!