Τέτοιο μπούστο για το μούτσο;

05.12.2011
Το μπούστο της βγάζει …μάτι! Γι’ αυτό άλλωστε και κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του περιοδικού ZOO. Η Τζόρνταν Κάρβερ μπορεί να έχει ιταλικές ρίζες, αλλά δηλώνει περήφανη Γερμανίδα! Γεννημένη το 1986 η Κάρβερ έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει, αφού πρόσφατα έκανε φωτογραφήθηκε δίπλα σε μία λίμνη και έπαιξε τρελά με το δυνατό της σημείο κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να ριγήσει από συγκίνηση. Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της πως το μεγάλο της μπούστο είναι κληρονομικό και πως είχε ήδη E cup, πριν πάρει μία μικρή χειρουργική βοήθεια και φτάσει το HH cup (!!!). Το νεαρό μοντέλο έχει και δικό της site και μάλιστα παντού δηλώνει ενθουσιασμένη και εθισμένη μ΄ αυτό, καθώς εκεί μπορεί να κάνει πραγματικότητα όλα της τα όνειρα! TRIVIA: - Η Τζόρνταν στο κρεβάτι της φοράει μόνο στρινγκ και η φαντασίωση της είναι να κάνει σεξ σε ένα κάστρο, πίνοντας κρασί μπροστά από το τζάκι… - Έχει πάει με γυναίκα, αλλά δεν της άρεσε και πολύ… ήταν απλώς μία φάση μετά από ξέφρενο πάρτι. - Την ερεθίζουν πολύ οι κουλτουριάρηδες άνδρες.

Το μπούστο της βγάζει …μάτι! Γι’ αυτό άλλωστε και κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του περιοδικού ZOO. Η Τζόρνταν Κάρβερ μπορεί να έχει ιταλικές ρίζες, αλλά δηλώνει περήφανη Γερμανίδα! Γεννημένη το 1986 η Κάρβερ έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει, αφού πρόσφατα έκανε φωτογραφήθηκε δίπλα σε μία λίμνη και έπαιξε τρελά με το δυνατό της σημείο κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να ριγήσει από συγκίνηση.

Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της πως το μεγάλο της μπούστο είναι κληρονομικό και πως είχε ήδη E cup, πριν πάρει μία μικρή χειρουργική βοήθεια και φτάσει το HH cup (!!!).

Το νεαρό μοντέλο έχει και δικό της site και μάλιστα παντού δηλώνει ενθουσιασμένη και εθισμένη μ΄ αυτό, καθώς εκεί μπορεί να κάνει πραγματικότητα όλα της τα όνειρα!

TRIVIA: - Η Τζόρνταν στο κρεβάτι της φοράει μόνο στρινγκ και η φαντασίωση της είναι να κάνει σεξ σε ένα κάστρο, πίνοντας κρασί μπροστά από το τζάκι…

- Έχει πάει με γυναίκα, αλλά δεν της άρεσε και πολύ… ήταν απλώς μία φάση μετά από ξέφρενο πάρτι.

- Την ερεθίζουν πολύ οι κουλτουριάρηδες άνδρες.