Ένας γενίτσαρος σωστός κορίτσαρος!

06.12.2011
Η βραζιλιάνα Lea T είναι σίγουρα ο ορισμός του αντισυμβατικού. Γεννήθηκε άνδρας στις 4 Ιανουαρίου του 1981, αλλά η θηλυκή της πλευρά ήταν εξαιρετικά δυνατή και στο τέλος νίκησε. Το Μάρτιο 2011 έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου και από το 2010 αποτελεί τη μούσα του οίκου Givenchy. Τώρα, η πανέμορφη Lea ποζάρει στο φακό του Fabio Bertelt για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της βραζιλιάνικης έκδοσης του περιοδικού Elle. Σ΄αυτό βλέπουμε τη Lea να φορά ένα φόρεμα από τη χειμωνιάτικη συλλογή του οίκου Givenchy. Και μπορεί να είναι πρώτη φορά που τρανσέξουαλ κάνει εξώφυλλο σε γυναικείο περιοδικό, η Lea όμως έχει φωτογραφηθεί για το Γαλλικό Vogue, το περιοδικό Hercules, το Interview και φυσικά το περιοδικό Love, όπου είχε φωτογραφηθεί φιλώντας στο στόμα την Κέιτ Μος. Σημειώστε επίσης πως είναι το νούμερο 42 ανάμεσα στα Top 50 Models Women στον δικτυακό τόπο www.models.com.

Η βραζιλιάνα Lea T είναι σίγουρα ο ορισμός του αντισυμβατικού. Γεννήθηκε άνδρας στις 4 Ιανουαρίου του 1981, αλλά η θηλυκή της πλευρά ήταν εξαιρετικά δυνατή και στο τέλος νίκησε. Το Μάρτιο 2011 έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου και από το 2010 αποτελεί τη μούσα του οίκου Givenchy.

Τώρα, η πανέμορφη Lea ποζάρει στο φακό του Fabio Bertelt για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της βραζιλιάνικης έκδοσης του περιοδικού Elle. Σ΄αυτό βλέπουμε τη Lea να φορά ένα φόρεμα από τη χειμωνιάτικη συλλογή του οίκου Givenchy. Και μπορεί να είναι πρώτη φορά που τρανσέξουαλ κάνει εξώφυλλο σε γυναικείο περιοδικό, η Lea όμως έχει φωτογραφηθεί για το Γαλλικό Vogue, το περιοδικό Hercules, το Interview και φυσικά το περιοδικό Love, όπου είχε φωτογραφηθεί φιλώντας στο στόμα την Κέιτ Μος.
Σημειώστε επίσης πως είναι το νούμερο 42 ανάμεσα στα Top 50 Models Women στον δικτυακό τόπο www.models.com.