Γδύστην με FOLLOW

09.12.2011
Ζει για να προκαλεί! Πρόσφατα βγαίνοντας στον αέρα μιας τηλεοπτικής αμερικάνικης εκπομπής δέχθηκε να κάτσει σε ένα μηχάνημα δόνησης και μέσα σε λίγα λεπτά ήλθε σε πραγματικό οργασμό με τα γνωστά επιφωνήματα ικανοποίησης… Η Αντριάνα Κάρι (Adrianne Marie Curry) από σερβιτόρα στα HOOTERS και τηλεφωνήτρια σε εταιρία telemarketing έφτασε να κάνει σέξι φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά όπως τα: Life & Style Weekly, Us Weekly, Star, OK!, Stuff, People, Maxim, Marie Claire. Έγινε εξώφυλλο στο αμερικανικό Playboy το 2006 (πληρώθηκε μάλιστα 1 εκατ. δολ. για τη φωτογράφηση), μπήκε στη λίστα των 100 πιο hot του Maxim και περπάτησε ημίγυμνη σε πασαρέλες σχεδιαστών, όπως των Jamie Pressly, Ed Hardy, Von Dutch, Christopher Deane και στη σειρά της Pamela Anderson. Με την τελευταία της δήλωση είναι φανερό ότι θέλει να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοτικότητά της … αφού υποσχέθηκε ότι άπαξ και φτάσει τους 300.000 followers στο Twitter υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει μια ολόγυμνη φωτογραφία της online! Όσοι πιστοί στο twitter.com/AdrianneCurry (!)

Ζει για να προκαλεί! Πρόσφατα βγαίνοντας στον αέρα μιας τηλεοπτικής αμερικάνικης εκπομπής δέχθηκε να κάτσει σε ένα μηχάνημα δόνησης και μέσα σε λίγα λεπτά ήλθε σε πραγματικό οργασμό με τα γνωστά επιφωνήματα ικανοποίησης…

Η Αντριάνα Κάρι (Adrianne Marie Curry) από σερβιτόρα στα HOOTERS και τηλεφωνήτρια σε εταιρία telemarketing έφτασε να κάνει σέξι φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά όπως τα: Life & Style Weekly, Us Weekly, Star, OK!, Stuff, People, Maxim, Marie Claire.

Έγινε εξώφυλλο στο αμερικανικό Playboy το 2006 (πληρώθηκε μάλιστα 1 εκατ. δολ. για τη φωτογράφηση), μπήκε στη λίστα των 100 πιο hot του Maxim και περπάτησε ημίγυμνη σε πασαρέλες σχεδιαστών, όπως των Jamie Pressly, Ed Hardy, Von Dutch, Christopher Deane και στη σειρά της Pamela Anderson.

Με την τελευταία της δήλωση είναι φανερό ότι θέλει να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοτικότητά της … αφού υποσχέθηκε ότι άπαξ και φτάσει τους 300.000 followers στο Twitter υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει μια ολόγυμνη φωτογραφία της online!

Όσοι πιστοί στο twitter.com/AdrianneCurry (!)