Μας αλλάζουν... ζαντολάστιχα!

08.12.2011
Ήρθε ο ευλογημένος μήνας Δεκέμβριος, που φέρνει μαζί του μεταξύ άλλων την έκδοση του πολυαναμενόμενου Pirelli Calendar 2012 δια χειρός του διάσημου φωτογράφου Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti). Μια ντουζίνα γυμνές καλλονές φιγουράρουν στις σελίδες του Ημερολογίου της Pirelli, που μετράει περισσότερα από 40 χρόνια έκδοσης και έχει αναδρομικά φιλοξενήσει στις σελίδες του πραγματικές θεές της ομορφιάς. Της έκδοσης του ημερολογίου 2012 προηγήθηκε μια σκανδαλιστική μίνι-προεπισκόπηση στο ιταλικό Vanity Fair, όπου θαυμάσαμε μεταξύ άλλων και την Κέιτ Μος (Kate Moss) ολόγυμνη. Η φωτογράφηση του Σορέντι έλαβε χώρα στο νησί της Κορσικής, Μούρτολι (Murtoli), όπου οι φετινές κουκλάρες της Pirelli σάρωσαν τις εξοχές και τις παραλίες, ποζάροντας επί μια εβδομάδα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, βραχώδεις τοποθεσίες, αλλά και μέσα στο νερό... Ανάμεσά τους και η Ουκρανή βετεράνος μοντέλο και ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) και η Ολλανδή μοντέλα Σάσκια ντε Μπράου (Saskia de Brauw). To Ημερολόγιο της Pirelli αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Ήρθε ο ευλογημένος μήνας Δεκέμβριος, που φέρνει μαζί του μεταξύ άλλων την έκδοση του πολυαναμενόμενου Pirelli Calendar 2012 δια χειρός του διάσημου φωτογράφου Μάριο Σορέντι (Mario Sorrenti).

Μια ντουζίνα γυμνές καλλονές φιγουράρουν στις σελίδες του Ημερολογίου της Pirelli, που μετράει περισσότερα από 40 χρόνια έκδοσης και έχει αναδρομικά φιλοξενήσει στις σελίδες του πραγματικές θεές της ομορφιάς. Της έκδοσης του ημερολογίου 2012 προηγήθηκε μια σκανδαλιστική μίνι-προεπισκόπηση στο ιταλικό Vanity Fair, όπου θαυμάσαμε μεταξύ άλλων και την Κέιτ Μος (Kate Moss) ολόγυμνη.

Η φωτογράφηση του Σορέντι έλαβε χώρα στο νησί της Κορσικής, Μούρτολι (Murtoli), όπου οι φετινές κουκλάρες της Pirelli σάρωσαν τις εξοχές και τις παραλίες, ποζάροντας επί μια εβδομάδα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, βραχώδεις τοποθεσίες, αλλά και μέσα στο νερό... Ανάμεσά τους και η Ουκρανή βετεράνος μοντέλο και ηθοποιός Μίλα Γιόβοβιτς (Milla Jovovich) και η Ολλανδή μοντέλα Σάσκια ντε Μπράου (Saskia de Brauw).