Χορεύει τους Ιταλούς στο κρεβάτι της!

20.12.2011
Ρία πες αλεύρι... ο Μπερλουσκόνι σε γυρεύει. Stop the press γιατί τα νέα είναι συνταρακτικά. Η Ρία Αντωνίου θα συμμετέχει στο Ιταλικό Dancing With the Stars; Τρομερή καταξίωσης, λέγω, από Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2006 και Σταρ Πελοπόννησος το 2007 να φτάσει η ξανθιά καλλονή από την Ουκρανία να διαγωνίζεται σε ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά σόου του πλανήτη. Και μάλιστα στην Ιταλία - μια χώρα που το τηλεοπτικό γυμνό στήνει καριέρες ολόκληρες! Το πουλέν του Ηλία Πανταζόπουλου και απόλυτη αντίπαλος της Τζούλιας Αλεξανδράτου (last year!) θέλει να γίνει νούμερο ένα πάση θυσία και από ότι φαίνεται τα "κονέ" της στην Ιταλία θα της δώσουν την ευκαιρία να χορέψει προς την κορυφή. Η Ρία πληροφορούμαστε ότι βρέθηκε στη δωδεκάδα για την ένατη σεζόν που ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου στο Rai Uno. Ιταλικά έμαθε, γυμναστική έκανε, πήρε το δισάκι της για το Μιλάνο και περιμένει να ανταγωνιστεί μεταξύ άλλων την Claudia Andreatti, Μις Ιταλία 2006, και την Ariadna Romero, Κουβανή πρωταγωνίστρια του Finalmente la felicita. Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η Ιταλίδα παρουσιάστρια του σόου, Μίλι Καρλούτσι, η οποία μέσα από τη σελίδα της στο διαδίκτυο, δήλωσε εντυπωσιασμένη από το 23χρονο μοντέλο. Για να δούμε Ρία, γιατί οι Ιταλοί προτιμούν τις μελαχρινές!

Ρία πες αλεύρι... ο Μπερλουσκόνι σε γυρεύει. Stop the Press γιατί τα νέα είναι συνταρακτικά. Η Ρία Αντωνίου θα συμμετέχει στο Ιταλικό Dancing With the Stars;

Τρομερή καταξίωσης, λέγω, από Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2006 και Σταρ Πελοπόννησος το 2007 να φτάσει η ξανθιά καλλονή από την Ουκρανία να διαγωνίζεται σε ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά σόου του πλανήτη. Και μάλιστα στην Ιταλία - μια χώρα που το τηλεοπτικό γυμνό στήνει καριέρες ολόκληρες!

Το πουλέν του Ηλία Πανταζόπουλου και απόλυτη αντίπαλος της Τζούλιας Αλεξανδράτου (last year!) θέλει να γίνει νούμερο ένα πάση θυσία και από ότι φαίνεται τα "κονέ" της στην Ιταλία θα της δώσουν την ευκαιρία να χορέψει προς την κορυφή.

Η Ρία πληροφορούμαστε ότι βρέθηκε στη δωδεκάδα για την ένατη σεζόν του «Ballando con le stelle» που ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου στο Rai Uno. Ιταλικά μαθαίνει, γυμναστική κάνει, πήρε και το δισάκι της για το Μιλάνο για να ανταγωνιστεί μεταξύ άλλων τη Μις Ιταλία 2006, Claudia Andreatti, και την Ariadna Romero, Κουβανή πρωταγωνίστρια του «Finalmente la felicita».

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε η Ιταλίδα παρουσιάστρια του σόου, Μίλι Καρλούτσι, η οποία μέσα από τη σελίδα της στο twitter, δήλωσε εντυπωσιασμένη από το 23χρονο μοντέλο.

Για να δούμε Ρία, γιατί οι Ιταλοί προτιμούν τις μελαχρινές!