Σκάνε «μπαλκόνια» τούμπανο

28.12.2011
Για έλεγχο του σιλικονάτου «μπαλκονιού» της πρέπει να σπεύσει ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα εσωρούχων της Βενεζουέλας, η Γιολιμπέθ Ορτίζ (Yolibeth Ortiz). Η καλλονή από τη Βενεζουέλα, που έχει ψηφιστεί επανειλημμένως «Καλύτερη Λατίνα Μοντέλο», κομπάζει διαρκώς για το μέγεθος και το σχήμα του τέλεια φουσκωμένου στήθους της. Μετά το σάλο με τα ελαττωματικά εμφυτεύματα σιλικόνης στην Γαλλία, τα οποία έχουν φτάσει μέχρι τη Βενεζουέλα, φανταζόμαστε το μοντέλο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Τα εν λόγω εμφυτεύματα της εταιρείας ΡΙΡ χρησιμοποιούνται με παράνομο τρόπο στη Βενεζουέλα, όπου -άκουσον άκουσον- κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 40.000 πλαστικές επεμβάσεις στήθους! Η απάτη της εταιρείας Pip που κατασκεύαζε τα εμφυτεύματα με μη εγκεκριμένο τύπο σιλικόνης ο οποίος προορίζεται κανονικά για βιομηχανικούς σκοπούς, αποκαλύφθηκε πέρυσι και τα εμφυτεύματα αποσύρθηκαν από την αγορά. Τώρα όλα τα μοντέλα από τη Βενεζουέλα τρέχουν πανικόβλητα στον πλησιέστερο πλαστικό... για ζυγοστάθμιση!

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα εσωρούχων της Βενεζουέλας η Γιολιμπέθ Ορτίζ (Yolibeth Ortiz) πρέπει να σπεύσει πάραυτα για έλεγχο του σιλικονάτου μπαλκονιού της. Η καλλονή από τη Βενεζουέλα, που έχει ψηφιστεί επανειλημμένως «Καλύτερη Λατίνα Μοντέλο», κομπάζει διαρκώς για το μέγεθος και το σχήμα του τέλεια φουσκωμένου στήθους της. Μετά το σάλο με τα ελαττωματικά εμφυτεύματα σιλικόνης στην Γαλλία, τα οποία έχουν φτάσει μέχρι τη Βενεζουέλα, το μοντέλο κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Τα εν λόγω εμφυτεύματα της εταιρείας ΡΙΡ χρησιμοποιούνται με παράνομο τρόπο στη Βενεζουέλα, όπου -άκουσον άκουσον- κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 40.000 πλαστικές επεμβάσεις στήθους! Η απάτη της εταιρείας Pip που κατασκεύαζε τα εμφυτεύματα με μη εγκεκριμένο τύπο σιλικόνης ο οποίος προορίζεται κανονικά για βιομηχανικούς σκοπούς, αποκαλύφθηκε πέρυσι και τα εμφυτεύματα αποσύρθηκαν από την αγορά. Τώρα όλα τα μοντέλα από τη Βενεζουέλα τρέχουν πανικόβλητα στον πλησιέστερο πλαστικό... για ζυγοστάθμιση!