Γυμνή Μαμά δίνει συμβουλές

09.01.2012
Όταν μια τηλεπερσόνα του Χόλιγουντ γράφει βιβλίο για τα 4 παιδιά της ή κάποιος φούρνος θα γκρεμιστεί ή πραγματικά κάτι ενδιαφέρον θα έχει να μας πει! Ο λόγος για τη 40χρονη νικήτρια του 7ου αμερικανικού «Dancing With the Stars» και επιτυχημένη επιχειρηματία, Μπρουκ Μπερκ (Brooke Burke), η οποία αφιέρωσε στις πολυάσχολες μαμάδες το βιβλίο της «The Naked Mom: A Modern Mom's Fearless Revelations, Savvy Advice, and Soulful Reflections». Στο πόνημά της «Γυμνή Μαμά», η Μπερκ - μητέρα 2 κοριτσιών με τον πρώτο της σύζυγο Dr. Garth Fisher (Γκαρθ Φίσερ) και 2 με τον γνωστό ηθοποιό David Charvet (Ντέιβιντ Τσάρβετ) - αναλύει τις δυσκολίες της μητρότητας. Σε συνέντευξή της για την προώθηση του βιβλίου της, η σούπερ μαμά από την Καλιφόρνια δήλωσε: «Κόντεψα να βάλω τίτλο στο βιβλίο "Χορεύοντας μέσα στο Χάος" γιατί το θέμα του είναι πώς μπορεί μια γυναίκα να μανουβράρει τη ζωή της, να βρει τους ρυθμούς της, και να διαχειριστεί το χάος. Πιστεύω ότι οι περισσότερες μητέρες θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοώ». «Η Γυμνή Μητέρα» είναι ένα βιβλίο για τη «γυμνή αλήθεια» του να είσαι μητέρα, με τα λάθη και τα σωστά... και όπως λέει και η ίδια η συγγραφέας: «Μαθαίνω κάθε μέρα από τα παιδιά μου. Κανείς δεν είναι τέλειος.»

Όταν μια τηλεπερσόνα του Χόλιγουντ γράφει βιβλίο για τη μητρότητα ή κάποιος φούρνος θα γκρεμιστεί ή πραγματικά κάτι ενδιαφέρον θα έχει να μας πει!

Ο λόγος για τη 40χρονη νικήτρια του 7ου αμερικανικού «Dancing With the Stars» και επιτυχημένη επιχειρηματία, Μπρουκ Μπερκ (Brooke Burke), η οποία αφιέρωσε στις πολυάσχολες μαμάδες το βιβλίο της «The Naked Mom: A Modern Mom's Fearless Revelations, Savvy Advice, and Soulful Reflections».

Στο πόνημά της «Γυμνή Μαμά», η Μπερκ - μητέρα 2 κοριτσιών με τον πρώτο της σύζυγο Dr. Garth Fisher (Γκαρθ Φίσερ) και 2 με τον γνωστό ηθοποιό David Charvet (Ντέιβιντ Τσάρβετ) - αναλύει τις δυσκολίες της μητρότητας.

Σε συνέντευξή της για την προώθηση του βιβλίου της, η σούπερ μαμά από την Καλιφόρνια δήλωσε: «Κόντεψα να βάλω τίτλο στο βιβλίο "Χορεύοντας μέσα στο Χάος" γιατί το θέμα του είναι πώς μπορεί μια γυναίκα να μανουβράρει τη ζωή της, να βρει τους ρυθμούς της, και να διαχειριστεί το χάος. Πιστεύω ότι οι περισσότερες μητέρες θα καταλάβουν ακριβώς τι εννοώ».

«Η Γυμνή Μητέρα» είναι ένα βιβλίο για τη «γυμνή αλήθεια» του να είσαι μητέρα, με τα λάθη και τα σωστά... και όπως λέει και η ίδια η συγγραφέας: «Μαθαίνω κάθε μέρα από τα παιδιά μου. Κανείς δεν είναι τέλειος.»

Η Μπρουκ Μπερκ γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1971 στο Κονέκτικατ και σπούδασε δημοσιογραφία στο UCLA. Έγινε γνωστή από την παρουσίαση μιας από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής, το Wild On!, η οποία παρουσιάσει ταξιδιωτικούς προορισμούς. Έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφηση για την αμερικάνικη ιστοσελίδα Bluenudes.com. Έχει κάνει δύο πλαστικές στο στήθος, μία για να το μεγαλώσει και μία για να το μικρύνει. Το 2006, στη λίστα του Maxim με τις 100 πιο σέξι γυναίκες κατέλαβε τη 94η θέση.

Επιμέλεια Χ.Τ.