Την πήγε «πακέτο» στη μαμά του!

10.01.2012
Βρε λες η Αμερικανίδα Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton) να ρίξει το κάστρο που λέγεται Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio); Πάντως σύμφωνα με τη New York Post, ο 37χρονος ηθοποιός και εραστής ουκ ολίγων ξανθών μοντέλων είναι αχώριστος με την 22χρονη ιέρεια της Victoria’s Secret… και μάλιστα την πήγε μια βόλτα να γνωρίσει τη μαμά του, Irmelin. Σημείο μηδέν το ξενοδοχείο Four Seasons στο Λος Άντζελες όπου έφαγαν όλοι μαζί κι αγαπημένοι την πρωτοχρονιά. Μήπως η Έριν, που λέγεται ότι ξοδεύει για εσώρουχα μέχρι και 2 χιλ. ευρώ τη φορά (!), περιμένει πρόταση γάμου πάραυτα; Το ίδιο περίμεναν εις μάτην η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bunchen), η Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli), η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) κλπ κλπ. Καλά ο Λίο είχε ξεκινήσει από τα "μικράτα" του να συσχετίζεται με καλλίγραμμα μοντέλα - βλέπε την Έλενα Κρίστενσεν (Helena Cristensen) το 1997 και την Εύα Χερτζίκοβα (Eva Hergikova) το 1998. Ο Καζανόβα Λεονάρντο μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την Λάιβλι, εκδήλωσε τον θαυμασμό του για την Κάρλι Κλος (Karlie Kloss), σε ένα σόου της Victoria's Secret. Επίσης, εθεάθη σε ραντεβού με τις Αυστραλές μοντέλες Άλις Κρόφορντ και Κένταλ Σούλερ (Kendal Schuler), καθώς και με τη ρουμανικής καταγωγής Μανταλίνα Γκενέα (Madalina Ghenea). Τους τελευταίους μήνες ο Λίο βγαίνει αποκλειστικά με την Έριν και βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του ριμέικ της ταινίας "The Great Gatsby", υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μπαζ Λούρμαν (Baz Lurhmann).

Βρε λες η Αμερικανίδα Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton) να ρίξει το κάστρο που λέγεται Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio); Πάντως σύμφωνα με τη New York Post, ο 37χρονος ηθοποιός και εραστής ουκ ολίγων ξανθών μοντέλων είναι αχώριστος με την 22χρονη ιέρεια της Victoria’s Secret… και μάλιστα την πήγε μια βόλτα να γνωρίσει τη μαμά του, Irmelin.

Σημείο μηδέν το ξενοδοχείο Four Seasons στο Λος Άντζελες όπου έφαγαν όλοι μαζί κι αγαπημένοι την πρωτοχρονιά. Μήπως η Έριν, που λέγεται ότι ξοδεύει για εσώρουχα μέχρι και 2 χιλ. ευρώ τη φορά (!), περιμένει πρόταση γάμου πάραυτα;

Το ίδιο περίμεναν εις μάτην η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bunchen), η Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli), η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) κλπ κλπ. Καλά ο Λίο είχε ξεκινήσει από τα "μικράτα" του να συσχετίζεται με καλλίγραμμα μοντέλα - βλέπε την Έλενα Κρίστενσεν (Helena Cristensen) το 1997 και την Εύα Χερτζίκοβα (Eva Hergikova) το 1998.

Ο Καζανόβα Λεονάρντο μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την Μπλέικ Λάιβλι, εκδήλωσε τον θαυμασμό του για την Κάρλι Κλος (Karlie Kloss), σε ένα σόου της Victoria's Secret. Επίσης, εθεάθη σε ραντεβού με τις Αυστραλές μοντέλες Άλις Κρόφορντ και Κένταλ Σούλερ (Kendal Schuler), καθώς και με τη ρουμανικής καταγωγής Μανταλίνα Γκενέα (Madalina Ghenea).

Τους τελευταίους μήνες ο Λίο βγαίνει αποκλειστικά με την Έριν και βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του ριμέικ της ταινίας "The Great Gatsby", υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μπαζ Λούρμαν (Baz Lurhmann).