Η Μέριλιν ζωντάνεψε...

18.01.2012
Παραδέχεται ότι το να είναι σέξι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, πριν κληθεί να παίξει το ρόλο της Μέριλιν. Στην πρόσφατη φωτογράφησή της για το περιοδικό GQ είναι... υποχρεωμένη να φαίνεται πιο σέξι από ποτέ! Η 31χρονη νικήτρια των φετινών Χρυσών Σφαιρών, Μισέλ Ουίλιαμς (Michelle Williams), δίνει μια σπάνια εκδοχή του εαυτού της, ημίγυμνου και προκλητικού, με σατέν εσώρουχα και βλέμμα ξανθιάς σεξοβόμβας. Η πρώην σύζυγος του πρόωρα χαμένου Χιθ Λέτζερ κοιτάζει με νόημα μέσα στον καθρέφτη, ενσαρκώνοντας τη σέξι αλλά και αθώα τραγική περσόνα την απόλυτης ντίβας Μέριλιν.

Παραδέχεται ότι το να είναι σέξι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, πριν κληθεί να παίξει το ρόλο της Μέριλιν. Στην πρόσφατη φωτογράφησή της για το περιοδικό GQ είναι... υποχρεωμένη να φαίνεται πιο σέξι από ποτέ!

Η 31χρονη νικήτρια των φετινών Χρυσών Σφαιρών, Μισέλ Ουίλιαμς (Michelle Williams), δίνει μια σπάνια εκδοχή του εαυτού της, ημίγυμνου και προκλητικού, με σατέν εσώρουχα και βλέμμα ξανθιάς σεξοβόμβας. Η πρώην σύζυγος του πρόωρα χαμένου Χιθ Λέτζερ κοιτάζει με νόημα μέσα στον καθρέφτη, ενσαρκώνοντας τη σέξι αλλά και αθώα τραγική περσόνα την απόλυτης ντίβας Μέριλιν.

Με την ερμηνεία της στο περσινό «Blue Valentine» δεν είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της, αποσπώντας μάλιστα και τη δεύτερη οσκαρική της υποψηφιότητα μετά από το «Brokeback Mountain». Φέτος όμως, με την τολμηρή της ερμηνεία ως Μέριλιν Μονρό στο "Επτά Μέρες με τη Μέριλιν" μπήκε στο κλαμπ των φαβορί για το Όσκαρ.