Θέλει να πάρει τα «μπαλόνια» της

20.01.2012
Η «βυζίτσιους» Κέιτι Πράις (Katie Price) βρήκε προστατευόμενη. Το όνομά της είναι Έιμι Γουίλερτον (Amy Willerton) και θα μπορούσε ίσως να βγάλει χρήματα σε σόου στο Λας Βέγκας ως σωσίας της. Η Πράις εκτός από τα βιβλία και τα παιδιά της έχει και το δικό της ριάλιτι «Signed by Katie Price», στο οποίο προσπαθεί να ανακαλύψει τον επόμενο εαυτό της… την επόμενη «Κέιτι Πράις». Και ωσαννά τη βρήκε! Η 19χρονη από το Μπρίστολ, που φαίνεται ότι η μόνη της φιλοδοξία προς το παρόν είναι να μοιάσει στο στήθος της Κέιτι Πράις (δηλαδή να γίνει βυζίτσιους), είναι τρισευτυχισμένη με το νέο της ρόλο… Τι θα κάνει ως νέα Πράις; Μα φυσικά θα κοιμάται με διάσημους άντρες, θα τρέφεται με σκάνδαλα και θα γράφει νουβέλες με θέμα… τον εαυτό της! Η μέντορας Κέιτι έβγαλε βόλτα το πουλέν για φωτογράφηση και ανακοίνωσε στον Τύπο ότι επιτέλους βρήκε τον... εαυτό της. Στήθους ελεγείες ... διάβασε: Γυμνόστηθη στο χιόνι, και δεν κρυώνει Μα δεν την ενοχλεί το στήθος όταν γράφει; Έκανα ένα στήθος δώρο στον εαυτό μου Τη συμβούλεψε να κόψει το στήθος της για να κάνει καριέρα Δίδυμα ζουμερά... φεγγάρια Μέρκελ, η Λούσι βρήκε τη λύση!

Η «βυζίτσιους» Κέιτι Πράις (Katie Price) βρήκε προστατευόμενη. Το όνομά της είναι Έιμι Γουίλερτον (Amy Willerton) και θα μπορούσε ίσως να βγάλει χρήματα σε σόου στο Λας Βέγκας ως σωσίας της. Η Πράις εκτός από τα βιβλία και τα παιδιά της έχει και το δικό της ριάλιτι «Signed by Katie Price», στο οποίο προσπαθεί να ανακαλύψει τον επόμενο εαυτό της… την επόμενη «Κέιτι Πράις».

Και ωσαννά τη βρήκε! Η 19χρονη από το Μπρίστολ, που φαίνεται ότι η μόνη της φιλοδοξία προς το παρόν είναι να μοιάσει στο στήθος της Κέιτι Πράις (δηλαδή να γίνει βυζίτσιους), είναι τρισευτυχισμένη με το νέο της ρόλο… Τι θα κάνει ως νέα Πράις; Μα φυσικά θα κοιμάται με διάσημους άντρες, θα τρέφεται με σκάνδαλα και θα γράφει νουβέλες με θέμα… τον εαυτό της! Η μέντορας Κέιτι έβγαλε βόλτα το πουλέν για φωτογράφηση και ανακοίνωσε στον Τύπο ότι επιτέλους βρήκε τον... εαυτό της.

Στήθους ελεγείες ... διάβασε:

Γυμνόστηθη στο χιόνι, και δεν κρυώνει

Μα δεν την ενοχλεί το στήθος όταν γράφει;

Έκανα ένα στήθος δώρο στον εαυτό μου

Τη συμβούλεψε να κόψει το στήθος της για να κάνει καριέρα

Δίδυμα ζουμερά... φεγγάρια

Μέρκελ, η Λούσι βρήκε τη λύση!

Μπούστο για την ταπετσαρία σου!