Ξαπλωμένη τους τρελαίνει (+ είναι Ελληνίδα!)

20.01.2012
Το καυτό κορίτσι που έχει ξετρελάνει τους Ιρλανδούς, έχει κάνει αμέτρητα εξώφυλλα, έχει φιγουράρει ως νούμερο 1 γκόμενα στο FHM.. είναι δικό μας! Η Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa), με Ελληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, γεννήθηκε στις 14 Μαϊου του 1985 στην Αθήνα, όμως στην ηλικία των τεσσάρων μετακόμισε σε μία επαρχιακή πόλη κοντά στο Δουβλίνο! Στα μαθητικά της χρόνια ήταν η επιτομή του φυτού, καθώς διάβαζε πολύ, ήταν πολύ λεπτή, είχε μαλλιά σγουρά και ατημέλητα και φορούσε ματογυάλια. Όμως, να που το ασχημόπαπο έγινε κύκνος και όταν μεγάλωσε, επιμελήθηκε ποικιλοτρόπως τον εαυτό και το σώμα της και σήμερα η Ιρλανδία και όχι μόνο… πίνει νερό στο όνομά της! Η φήμη της Γεωργίας απογειώθηκε όταν πόζαρε σε άκρως προκλητικές πόζες με μπικίνι σε μία αμφιλεγόμενη φωτογράφηση για το περιοδικό Food & Wine. Ευτυχώς, γιατί πριν, προκειμένου να γίνει γνωστή, δε δίστασε να πασαλειφθεί με χρυσή μπογιά και να διαφημίζει τα σούπερμάρκετ Lidl. Τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε στο Λονδίνο και πρόσφατα έκανε λαμπερή είσοδο στο σπίτι του Celebrity Big Brother! Για άλλες Έλληνίδες- κορμιά στο εξωτερικό κοίτα εδω: Το Κατερινάκι μας γδύνεται παγκοσμίως Τσιτσίδι η Όλγα Φαρμάκη Χορεύει τους Ιταλούς στο κρεβάτι της (Ρία Αντωνίου) Έφερε θεομηνία η δικιά της γνωριμία ( Τόνια Σωτηροπούλου) Το Μαράκι με μαγιό «νταντέλα» (Μαρία Μενούνος)

Το καυτό κορίτσι που έχει ξετρελάνει τους Ιρλανδούς, έχει κάνει αμέτρητα εξώφυλλα, έχει φιγουράρει ως νούμερο 1 γκόμενα στο FHM.. είναι δικό μας!

Η Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa), με Ελληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, γεννήθηκε στις 14 Μαϊου του 1985 στην Αθήνα, όμως στην ηλικία των τεσσάρων μετακόμισε σε μία επαρχιακή πόλη κοντά στο Δουβλίνο! Στα μαθητικά της χρόνια ήταν η επιτομή του φυτού, καθώς διάβαζε πολύ, ήταν πολύ λεπτή, είχε μαλλιά σγουρά και ατημέλητα και φορούσε ματογυάλια.

Όμως, να που το ασχημόπαπο έγινε κύκνος και όταν μεγάλωσε, επιμελήθηκε ποικιλοτρόπως τον εαυτό και το σώμα της και σήμερα η Ιρλανδία και όχι μόνο… πίνει νερό στο όνομά της!

Η φήμη της Γεωργίας απογειώθηκε όταν πόζαρε σε άκρως προκλητικές πόζες με μπικίνι σε μία αμφιλεγόμενη φωτογράφηση για το περιοδικό Food & Wine. Ευτυχώς, γιατί πριν, προκειμένου να γίνει γνωστή, δε δίστασε να πασαλειφθεί με χρυσή μπογιά και να διαφημίζει τα σούπερμάρκετ Lidl.

Τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε στο Λονδίνο και πρόσφατα έκανε λαμπερή είσοδο στο σπίτι του Celebrity Big Brother!

Για άλλες Έλληνίδες- κορμιά στο εξωτερικό κοίτα εδω:

Χορεύει τους Ιταλούς στο κρεβάτι της (Ρία Αντωνίου)

Έφερε θεομηνία η δικιά της γνωριμία ( Τόνια Σωτηροπούλου)

Το Μαράκι με μαγιό «νταντέλα» (Μαρία Μενούνος)