Με βιονικές ρυτίδες είναι σήμερα η Βιονική Γυναίκα

24.01.2012
Στα 62 της κάτι θυμίζει από τη βιονική Τζέιμι Σόμερς, πρωταγωνίστρια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του '70 «The Bionic Woman», για την οποία η ηθοποιός Λίνσεϊ Γουάγκνερ (Lindsay Wagner) έχει πάρει και Βραβείο Emmy. Η «Βιονική Γυναίκα» ήταν μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, πρωτοποριακή για την εποχή της με φανατικούς θεατές, που εκτόξευσε την καριέρα της Γουάγκνερ από τα πρώτα επεισόδια. Υπόθεση: Η Τζέιμι Σόμερς (Jaime Sommers), πρωταθλήτρια του τένις, σχεδόν πεθαίνει μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο. Οι «ειδικοί» της αμερικανικής κυβέρνησης, την "ζωντανεύουν" μετά από διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και τη μετατρέπουν σε βιονική. Αποκτά βιονικά πόδια, βιονικό δεξί χέρι και αυτί. Προικισμένη με αυτές τις σούπερ δυνάμεις, στρατολογείται από τις μυστικές υπηρεσίες της κυβέρνησης και αντιμετωπίζει πλέον κατασκόπους, εγκληματίες και κάθε λογής κακούς, ενώ φυσικά πάντα βγαίνει νικήτρια. Χαρακτηριστικός έχει μείνει ο βόμβος που συνοδεύει τις κινήσεις και τους άθλους της Βιονικής γυναίκας. Με την κοιλιά «τούρλα» η μικρή Σαμάνθα Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

Στα 62 της κάτι θυμίζει από τη βιονική Τζέιμι Σόμερς, πρωταγωνίστρια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του '70 «The Bionic Woman», για την οποία η ηθοποιός Λίνσεϊ Γουάγκνερ (Lindsay Wagner) έχει πάρει και Βραβείο Emmy. Η «Βιονική Γυναίκα» ήταν μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, πρωτοποριακή για την εποχή της με φανατικούς θεατές, που εκτόξευσε την καριέρα της Γουάγκνερ από τα πρώτα επεισόδια.

Υπόθεση: Η Τζέιμι Σόμερς (Jaime Sommers), πρωταθλήτρια του τένις, σχεδόν πεθαίνει μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο. Οι «ειδικοί» της αμερικανικής κυβέρνησης, την "ζωντανεύουν" μετά από διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και τη μετατρέπουν σε βιονική. Αποκτά βιονικά πόδια, βιονικό δεξί χέρι και αυτί.

Προικισμένη με αυτές τις σούπερ δυνάμεις, στρατολογείται από τις μυστικές υπηρεσίες της κυβέρνησης και αντιμετωπίζει πλέον κατασκόπους, εγκληματίες και κάθε λογής κακούς, ενώ φυσικά πάντα βγαίνει νικήτρια. Χαρακτηριστικός έχει μείνει ο βόμβος που συνοδεύει τις κινήσεις και τους άθλους της Βιονικής γυναίκας.

Με την κοιλιά «τούρλα» η μικρή Σαμάνθα

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!