Ρόλος - σοκ για τη σταρ του «Sex and the City»

27.01.2012
Τη θυμόμαστε απαστράπτουσα κοκκινομάλλα δικηγόρο στη σειρά που την έκανε διάσημη, το επιτυχημένο «Sex and The City». Τελευταία η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) ξύρισε εντελώς την πλούσια κόμη της και αδυνάτισε, για τις ανάγκες ενός ρόλου. Το θεατρικό έργο «Wit», που ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ και στο οποίο υποδύεται την καρκινοπαθή καθηγήτρια Βίβιαν Μπέαρινγκ (Vivian Bearing), είναι πραγματικό στοίχημα για την Νίξον. Η ηρωίδα, μια εξέχουσα καθηγήτρια ποίησης μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο και συμφωνεί να ακολουθήσει σειρά χημειοθεραπειών, στο πλαίσιο μιας πειραματικής θεραπείας. Μια ακαδημαϊκός που έχει αφιερωθεί στην επιστήμη της, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει την ειρωνεία της ζωής, να γίνει η ίδια αντικείμενο της επιστήμης, γνωρίζοντας καλύτερα τον ίδιο της τον εαυτό. Η 45χρονη ηθοποιός δεν ερμηνεύει τυχαία αυτό το ρόλο μια και η ίδια το 2006 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η ηθοποιός, που δήλωσε πρόσφατα ομοφυλόφιλη (κατόπιν επιλογής και όχι γονιδίων) συνεχίζει την πολύχρονη σχέση της με την Κριστίν Μαρινόνι (Christine Marinoni) με την οποία έχουν μαζί ένα αγοράκι, τον σχεδόν ενός έτους Μαξ (Max). Η Νίξον έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από τη 15 ετών σχέση της με τον Ντάνι Μόουζες (Danny Mozes). Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα Μέγκαν Φοξ - Δόντια πριν και μετά Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό) Με βιονικές ρυτίδες η Βιονική Γυναίκα Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

Τη θυμόμαστε απαστράπτουσα κοκκινομάλλα δικηγόρο στη σειρά που την έκανε διάσημη, το επιτυχημένο «Sex and The City». Τελευταία η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) ξύρισε εντελώς την πλούσια κόμη της και αδυνάτισε, για τις ανάγκες ενός ρόλου. Το θεατρικό έργο «Wit», που ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ και στο οποίο υποδύεται την καρκινοπαθή καθηγήτρια Βίβιαν Μπέαρινγκ (Vivian Bearing), είναι πραγματικό στοίχημα για την Νίξον.

Η ηρωίδα, μια εξέχουσα καθηγήτρια ποίησης μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο και συμφωνεί να ακολουθήσει σειρά χημειοθεραπειών, στο πλαίσιο μιας πειραματικής θεραπείας. Μια ακαδημαϊκός που έχει αφιερωθεί στην επιστήμη της, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει την ειρωνεία της ζωής, να γίνει η ίδια αντικείμενο της επιστήμης, γνωρίζοντας καλύτερα τον ίδιο της τον εαυτό.

Η 45χρονη ηθοποιός δεν ερμηνεύει τυχαία αυτό το ρόλο μια και η ίδια το 2006 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η ηθοποιός, που δήλωσε πρόσφατα ομοφυλόφιλη (κατόπιν επιλογής και όχι γονιδίων) συνεχίζει την πολύχρονη σχέση της με την Κριστίν Μαρινόνι (Christine Marinoni) με την οποία έχουν μαζί ένα αγοράκι, τον σχεδόν ενός έτους Μαξ (Max). Η Νίξον έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από τη 15 ετών σχέση της με τον Ντάνι Μόουζες (Danny Mozes).