Σοκ - Έκλεψαν τη «λόρδωση» της Πετρούλας!

30.01.2012
Αφού κοιμήθηκε με όλη την ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας και έγινε βιονική πρωταγωνίστρια στο βίντεο Bionic του διάσημου φωτογράφου μόδας και κινηματογραφιστή Γκρεγκ Ουίλιαμς (Greg Williams), η νεαρή Ζαχία Ντεχάρ (Zahia Dehar) στράφηκε στο σχεδιασμό της δικής της σειράς εσωρούχων! Η 19χρονη Γαλλο-Μαροκινή συνοδός πολυτελείας και μοντέλο σχεδιάζει κάτι που γνωρίζει εξαιρετικά καλά... δεν είναι όμως ο δημιουργικός της οίστρος που μας έκανε εντύπωση, αλλά η ομοιότητά της με τη δική μας... Πετρούλα! Τα δύο μοντέλα (δεξιά η Ζαχία Ντεχάρ) έχουν ακριβώς την ίδια στάση σώματος όταν ποζάρουν και μάλιστα η Ζαχία κατοχύρωσε το δικό της «κόρδωμα» δημιουργώντας κούκλα-μανεκέν με αυτό το χαρακτηριστικό Ζ κόψιμο στη μέση. Πάει την έκλεψαν τη λόρδωση ...από την Πετρούλα!

Αφού κοιμήθηκε με όλη την ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας και έγινε βιονική πρωταγωνίστρια στο βίντεο Bionic του διάσημου φωτογράφου μόδας και κινηματογραφιστή Γκρεγκ Ουίλιαμς (Greg Williams), η νεαρή Ζαχία Ντεχάρ (Zahia Dehar) στράφηκε στο σχεδιασμό της δικής της σειράς εσωρούχων! Η 19χρονη Γαλλο-Μαροκινή συνοδός πολυτελείας και μοντέλο σχεδιάζει κάτι που γνωρίζει εξαιρετικά καλά... δεν είναι όμως ο δημιουργικός της οίστρος που μας έκανε εντύπωση, αλλά η ομοιότητά της με τη δική μας... Πετρούλα!

Τα δύο μοντέλα έχουν ακριβώς την ίδια στάση σώματος όταν ποζάρουν και μάλιστα η Ζαχία κατοχύρωσε το δικό της «κόρδωμα» δημιουργώντας κούκλα-μανεκέν με αυτό το χαρακτηριστικό Ζ κόψιμο στη μέση. Πάει την έκλεψαν τη λόρδωση ...από την Πετρούλα!