Πώς βάζει αλυσίδες μια σέξι ξανθιά;

31.01.2012
Η νεαρή καυτή παρουσία μάλλον θα το σκεφτεί πολύ πολύ καλά πριν ξαναφορέσει μίνι φουστίτσα, κοντό εφαρμοστό δερμάτινο, λεπτό καλσόν και μπότα με τακούνι στο χιονιά... Και αυτό γιατί όταν φτάνει η δύσκολη ώρα της... αλυσίδας, η πνευμονία και τα κρυοπαγήματα είναι προ των πυλών και ο,τιδήποτε μάλλινο φαντάζει μάννα εξ ουρανού. Για να μην πάθετε λοιπόν ότι και η κοπέλα μας ακολουθείστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα μία χιονισμένη μέρα: 1. Ντυθείτε ζεστά και βγάλτε από την ντουλάπα σας σκουφιά, γάντια και αντιολισθητικές μπότες. 2. Αν σκοπεύετε να κινηθείτε σε δρόμους που χρειάζονται αλυσίδες, σταματήστε σε ένα βενζινάδικο να σας κάνουν πρώτα μία επίδειξη για το πώς να τις εφαρμόζετε. Το να βάλει κάποιος αλυσίδα είναι τρομερά απλό και δεν παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά… αρκεί να έχεις τη γνώση εκ των προτέρων! 3. Έχετε πρόχειρα στο αυτοκίνητο μία fleece κουβερτούλα που δεν χρειάζεστε για να ακουμπήσετε τα γόνατά σας - μη βραχείτε την ώρα της εφαρμογή- και άφθονα μαντηλάκια καθαρισμού, γιατί τα λάστιχα βγάζουν μαυρίλα!

Η νεαρή καυτή παρουσία μάλλον θα το σκεφτεί πολύ πολύ καλά πριν ξαναφορέσει μίνι φουστίτσα, κοντό εφαρμοστό δερμάτινο, λεπτό καλσόν και μπότα με τακούνι στο χιονιά...
Και αυτό γιατί όταν φτάνει η δύσκολη ώρα της... αλυσίδας, η πνευμονία και τα κρυοπαγήματα είναι προ των πυλών και ο,τιδήποτε μάλλινο φαντάζει μάννα εξ ουρανού.

Για να μην πάθετε λοιπόν ότι και η κοπέλα μας ακολουθείστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα μία χιονισμένη μέρα:

1. Ντυθείτε ζεστά και βγάλτε από την ντουλάπα σας σκουφιά, γάντια και αντιολισθητικές μπότες.
2. Αν σκοπεύετε να κινηθείτε σε δρόμους που χρειάζονται αλυσίδες, σταματήστε σε ένα βενζινάδικο να σας κάνουν πρώτα μία επίδειξη για το πώς να τις εφαρμόζετε. Το να βάλει κάποιος αλυσίδα είναι τρομερά απλό και δεν παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά… αρκεί να έχεις τη γνώση εκ των προτέρων!
3. Έχετε πρόχειρα στο αυτοκίνητο μία fleece κουβερτούλα που δεν χρειάζεστε για να ακουμπήσετε τα γόνατά σας - μη βραχείτε την ώρα της εφαρμογή- και άφθονα μαντηλάκια καθαρισμού, γιατί τα λάστιχα βγάζουν μαυρίλα!