Με φύτρες και γουρλωτά μάτια η έφηβη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

02.02.2012
Αγνώριστη ως έφηβη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς! Μελαχρινή μεν, αλλά εμφανώς πιο πρησμένη και τσουπωτή, με μάτια κάπως γουρλωτά και έντονη τριχοφυΐα στο μέτωπο, δε θυμίζει σε τίποτα τη μετέπειτα καλλονή στη Μάσκα του Ζορό και στο Σικάγο (ταινία για την οποία τιμήθηκε και με το Θείο Όσκαρ). Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μία από τις πιο συμπαθείς παρουσίες του Χόλιγουντ και με κάθε της εμφάνιση ή φωτογράφηση, προκαλεί αναστάτωση στα ανδρικά πλήθη. Γεννημένη στις 25 Σεπτεμβρίου του 1969, ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 21 χρόνων, συμμετέχοντας σ΄ένα διαφημιστικό γερμανικής προέλευσης, όπου υποδύεται μια νεαρή παντρεμένη που παίρνει λόγγους και βουνά με τον εραστή της. Το 1990 συμμετείχε για πρώτη φορά στην ταινία «Les 1001 nuits» και το 1998 έγινε διάσημη στο πλευρό του Αντόνιο Μπαντέρας στην «Μάσκα του Ζορό»! Παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας – είναι μαζί από το 1999-, έχουν δύο παιδιά και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Η Τζόουνς του συμπαραστάθηκε απίστευτα στην μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο στο λάρυγγα. Αυτό φαίνεται πως της κόστισε πολύ ψυχολογικά, καθώς τον Απρίλιο του 2005 εισήχθη σε ψυχιατρική με Διπολική Διαταραχή ή Μανιοκατάθλιψη. Αυτή την περίοδο έχει στα σκαριά 4 ταινίες, ανάμεσά τους και το πολυαναμενόμενο "Rock of Ages" με τον Τομ Κρουζ! Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ολίβια Νιούτον-Τζον Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πριν και Μετά το... μπέικον Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο Πριν και Μετά Παραμεγάλωσε το κοριτσάκι της σειράς «Party of Five»! Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Αγνώριστη ως έφηβη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς! Μελαχρινή μεν, αλλά εμφανώς πιο πρησμένη και τσουπωτή, με μάτια κάπως γουρλωτά και έντονη τριχοφυΐα στο μέτωπο, δε θυμίζει σε τίποτα τη μετέπειτα καλλονή στη Μάσκα του Ζορό και στο Σικάγο (ταινία για την οποία τιμήθηκε και με το Θείο Όσκαρ).

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μία από τις πιο συμπαθείς παρουσίες του Χόλιγουντ και με κάθε της εμφάνιση ή φωτογράφηση, προκαλεί αναστάτωση στα ανδρικά πλήθη. Γεννημένη στις 25 Σεπτεμβρίου του 1969, ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 21 χρόνων, συμμετέχοντας σ΄ένα διαφημιστικό γερμανικής προέλευσης, όπου υποδύεται μια νεαρή παντρεμένη που παίρνει λόγγους και βουνά με τον εραστή της. Το 1990 συμμετείχε για πρώτη φορά στην ταινία «Les 1001 nuits» και το 1998 έγινε διάσημη στο πλευρό του Αντόνιο Μπαντέρας στην «Μάσκα του Ζορό»!

Παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας – είναι μαζί από το 1999-, έχουν δύο παιδιά και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Η Τζόουνς του συμπαραστάθηκε απίστευτα στην μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο στο λάρυγγα. Αυτό φαίνεται πως της κόστισε πολύ ψυχολογικά, καθώς τον Απρίλιο του 2005 εισήχθη σε ψυχιατρική με Διπολική Διαταραχή ή Μανιοκατάθλιψη.

Αυτή την περίοδο έχει στα σκαριά 4 ταινίες, ανάμεσά τους και το πολυαναμενόμενο "Rock of Ages" με τον Τομ Κρουζ!

Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ολίβια Νιούτον-Τζον

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πριν και Μετά το... μπέικον

Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο Πριν και Μετά

Παραμεγάλωσε το κοριτσάκι της σειράς «Party of Five»!

Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!