Έκοψε τα βλέφαρά της η κουκλάρα από τα βίντεο των Whitesnake

03.02.2012
Ήταν η περίφημη υπερ-κουκλάρα στα ροκ βιντεοκλίπ των Whitesnake πίσω στα 80's. Με ένα κατάλευκο σέξι φόρεμα, τεράστιες βάτες και βαθύ ντεκολτέ προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του frontman των Whitesnake, Ντέιβιντ Κάβερντεϊλ (David Coverdale), ο οποίος τελικά την πετάει στο καπό ενός αυτοκινήτου και την εξαναγκάζει να τον φιλήσει παθιασμένα. Όλα τούτα στην καλύτερη στιγμή της Tawny Kitaen (Τάουι Κιτάεν) στο Is This Love. Η νεαρή τότε ηθοποιός και μοντέλο ταυτίστηκε απόλυτα με το συγκρότημα των Whitesnake, αφού πρωταγωνίστησε σε όλα σχεδόν τα βιντεοκλίπ τους. Και όχι τυχαία, αφού στο τέλος παντρεύτηκε τον Κάβερντεϊλ και απέκτησε όλες του τις κακές συνήθειες (αλκοόλ και ναρκωτικά). Μετά τον χωρισμό της, παντρεύτηκε τον σταρ του μπέιζμπολ Τσακ Φίνλεϊ (Chuck Finley) με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες. Σήμερα 50άρα, η Τάουι λέγεται ότι έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο, έχει σηκώσει τα φρύδια και έχει αφαιρέσει από τα βλέφαρα, έχει βάλει εμφυτεύματα στα ζυγωματικά και σιλικόνη στο στήθος. Διάβασε επίσης: Απ' τα πεπόνια στα... λεμόνια Πώς ήταν η Ντέμι Μουρ 30 χρόνια πριν Όταν η Πάμελα Άντερσον ήταν μελαχρινή Η κατάντια του θρυλικού ντετέκτιβ Μπούκερ Από Ρουμάνα σε Ρουμάνα θα πετάω Εξωγήινοι απήγαγαν την Νάνι Φάιν (Νταντά Αμέσου Δράσεως) Άλλος άνθρωπος είναι από τις πλαστικές η Ολίβια Νιούτον-Τζον (Grease)

Ήταν η περίφημη υπερ-κουκλάρα στα ροκ βιντεοκλίπ των Whitesnake πίσω στα 80's. Με ένα κατάλευκο σέξι φόρεμα, τεράστιες βάτες και βαθύ ντεκολτέ προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του frontman των Whitesnake, Ντέιβιντ Κάβερντεϊλ (David Coverdale), ο οποίος τελικά την πετάει στο καπό ενός αυτοκινήτου και την εξαναγκάζει να τον φιλήσει παθιασμένα. Όλα τούτα στην καλύτερη στιγμή της Tawny Kitaen (Τάουι Κιτάεν) στο Is This Love.

Η νεαρή τότε ηθοποιός και μοντέλο ταυτίστηκε απόλυτα με το συγκρότημα των Whitesnake, αφού πρωταγωνίστησε σε όλα σχεδόν τα βιντεοκλίπ τους. Και όχι τυχαία, αφού στο τέλος παντρεύτηκε τον Κάβερντεϊλ και απέκτησε όλες του τις κακές συνήθειες (αλκοόλ και ναρκωτικά). Μετά τον χωρισμό της, παντρεύτηκε τον σταρ του μπέιζμπολ Τσακ Φίνλεϊ (Chuck Finley) με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες. Σήμερα 50άρα, η Τάουι λέγεται ότι έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο, έχει σηκώσει τα φρύδια και έχει αφαιρέσει από τα βλέφαρα, έχει βάλει εμφυτεύματα στα ζυγωματικά και σιλικόνη στο στήθος.

Διάβασε επίσης:

Απ' τα πεπόνια στα... λεμόνια

Η Ντέμι Μουρ 30 χρόνια πριν

Όταν η Πάμελα Άντερσον ήταν μελαχρινή

Η κατάντια του θρυλικού Μπούκερ

Από Ρουμάνα σε Ρουμάνα θα πετάω

Εξωγήινοι απήγαγαν την Νάνι Φάιν (Νταντά Αμέσου Δράσεως)

Άλλος άνθρωπος είναι από τις πλαστικές η Ολίβια Νιούτον-Τζον (Grease)