Κι άλλο βραβείο για τη Βασίλισσα του «ισπανικού»

06.02.2012
Όταν ήρθε στην Αμερική είχε έντονες καμπύλες και αισθανόταν πολύ διαφορετική. Ένας ατζέντης της είπε να μειώσει το στήθος της, γιατί κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά!!! Δεν το έκανε και έγινε διάσημη. Μετά τον τίτλο «Βασίλισσα του ισπανικού», ψηφίστηκε ως η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012 από το AskMen.com. Πριν λίγο καιρό, το ισπανικό περιοδικό People την συμπεριέλαβε στους 50 πιο όμορφους Λατινο-αμερικάνους του κόσμου. Η κολομβιανής καταγωγής Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον ανδρικό πληθυσμό του AskMen για τον τίτλο που της απένειμε. Η 39χρονη καλλονή, που είναι και μαμά, έκανε πάρτι με τη νέα της βράβευση, που έρχεται να τονώσει για άλλη μια φορά την ήδη «ενισχυμένη» αυτοπεποίθησή της... Η Σοφία, που είναι φυσική ξανθιά κατά βάθος, μετράει μόνο πέντε δεσμούς στην πολυτάραχη ζωή της (!). Τρεις εκ των οποίων ήταν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο Τομ Κρουζ για ένα μήνα περίπου και ο διάσημος Μεξικανός τραγουδιστής Λουίς Μιγκέλ. Τη λίστα των 99 πιο επιθυμητών γυναικών στον κόσμο -κατά το AskMen- συμπληρώνουν η Κέιτ Άπτον (Kate Upton), η Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara), η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) κ.ά., ενώ αίσθηση προκαλεί η απουσία από τη λίστα τόσο της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) όσο και της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). Σοφία Βεργκάρα: Την ψήφισαν στο ισπανικό Τη συμβούλεψε να κόψει το στήθος της για να κάνει καριέρα

Όταν ήρθε στην Αμερική είχε έντονες καμπύλες και αισθανόταν πολύ διαφορετική. Ένας ατζέντης της είπε να μειώσει το στήθος της, γιατί κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά!!! Δεν το έκανε και έγινε διάσημη. Μετά τον τίτλο «Βασίλισσα του ισπανικού», ψηφίστηκε ως η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012 από το AskMen.com. Πριν λίγο καιρό, το ισπανικό περιοδικό People την συμπεριέλαβε στους 50 πιο όμορφους Λατινο-αμερικάνους του κόσμου.

Η κολομβιανής καταγωγής Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον ανδρικό πληθυσμό του AskMen για τον τίτλο που της απένειμε. Η 39χρονη καλλονή, που είναι και μαμά, έκανε πάρτι με τη νέα της βράβευση, που έρχεται να τονώσει για άλλη μια φορά την ήδη «ενισχυμένη» αυτοπεποίθησή της...

Η Σοφία, που είναι φυσική ξανθιά κατά βάθος, μετράει μόνο πέντε δεσμούς στην πολυτάραχη ζωή της (!). Τρεις εκ των οποίων ήταν ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο Τομ Κρουζ για ένα μήνα περίπου και ο διάσημος Μεξικανός τραγουδιστής Λουίς Μιγκέλ.

Τη λίστα των 99 πιο επιθυμητών γυναικών στον κόσμο -κατά το AskMen- συμπληρώνουν η Κέιτ Άπτον (Kate Upton), η Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara), η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) κ.ά., ενώ αίσθηση προκαλεί η απουσία από τη λίστα τόσο της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) όσο και της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Σοφία Βεργκάρα: Την ψήφισαν στο ισπανικό

Τη συμβούλεψε να κόψει το στήθος της για να κάνει καριέρα