Στο κρεβάτι με μία πορνοστάρ!

08.02.2012
Ενηλικιώθηκε και είπε να γίνει ακόμη πιο άτακτη! Έχει τώρα βλέπετε το νόμο σύμμαχο... Η Τέιλορ Μόμσεν (Taylor Momsen) ξάπλωσε στο κρεβάτι με την πορνοστάρ φίλη της Τζένα Χέιζ (Jenna Haze) και φωτογραφήθηκαν σε καυτές πόζες για λογαριασμό του περιοδικού FHM! Βαμμένες με έντονο μακιγιάζ και ντυμένες στα μαύρα, με ζαρτιέρες και χωρίς, οι δύο φίλες έπαιξαν kinky παιχνιδάκια αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους φωτογράφους. Για την πορεία της Μόμσεν στη σόουμπιζ σας έχουμε ξαναμιλήσει… Αυτό όμως που δεν σας έχουμε πει ότι η διάσημη πορνοστάρ φίλη της Τζένα πριν λίγους μήνες κοψοχόλιασε τον ανδρικό πληθυσμό όταν διέρρευσαν φήμες πως θέλει να κάνει στροφή στην καριέρα της και να εγκαταλείψει την πορνοβιομηχανία. Ευτυχώς γρήγορα καθησύχασε τους θαυμαστές της στο twitter με μία βροντερή δήλωση πως «δεν πάει πουθενά και πως αγαπά τη δουλειά της!!!»

Ενηλικιώθηκε και είπε να γίνει ακόμη πιο άτακτη! Έχει τώρα βλέπετε το νόμο σύμμαχο... Η Τέιλορ Μόμσεν (Taylor Momsen) ξάπλωσε στο κρεβάτι με την πορνοστάρ φίλη της Τζένα Χέιζ (Jenna Haze) και φωτογραφήθηκαν σε καυτές πόζες για λογαριασμό του περιοδικού FHM! Βαμμένες με έντονο μακιγιάζ και ντυμένες στα μαύρα, με ζαρτιέρες και χωρίς, οι δύο φίλες έπαιξαν kinky παιχνιδάκια αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους φωτογράφους.
Για την πορεία της Μόμσεν στη σόουμπιζ σας έχουμε ξαναμιλήσει… Αυτό όμως που δεν σας έχουμε πει ότι η διάσημη πορνοστάρ φίλη της Τζένα πριν λίγους μήνες κοψοχόλιασε τον ανδρικό πληθυσμό όταν διέρρευσαν φήμες πως θέλει να κάνει στροφή στην καριέρα της και να εγκαταλείψει την πορνοβιομηχανία. Ευτυχώς γρήγορα καθησύχασε τους θαυμαστές της στο twitter με μία βροντερή δήλωση πως «δεν πάει πουθενά και πως αγαπά τη δουλειά της!!!»