Μεγκ Ράιαν: Έχει παραμορφωθεί από τις πολλές πλαστικές

08.02.2012
Ο πιο καλτ ψεύτικος οργασμός στον κινηματογράφο είναι ο δικός της στην ταινία «Όταν ο Χάρρυ γνώρισε τη Σάλλυ» (When Harry Met Sally, 1989 ), για την οποία έλαβε την πρώτης της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Η 50χρονη σήμερα Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan), υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναικείες φατσούλες στο Χόλιγουντ, γεγονός που προφανώς την ώθησε σταδιακά σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις για να διατηρήσει την άλλοτε αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, τελευταία όμως προτιμά τα απανωτά μπότοξ, τα οποία έχουν αλλοιώσει τελείως τις εκφράσεις του προσώπου της. Για την ιστορία η Ράιαν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ντένις Κουέιντ το 1991, μετά την απεξάρτησή του από την κοκαΐνη. Μαζί απέκτησαν ένα γιο και χώρισαν το 2001 και μάλιστα η Ράιαν αποκαλύψε ότι ο Κουέιντ την απάτησε αρκετές φορές, όσο ήταν παντρεμένοι. Από το 2000 η ξανθιά ηθοποιός είχε δεσμό με τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου. Τον Ιανουάριο του 2006, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 14 μηνών από την Κίνα. Αυτό το διάστημα έχει σχέση με τον Αμερικανό τραγουδιστή της ροκ, Τζον Μέλενκαμπ.

Ο πιο καλτ ψεύτικος οργασμός στον κινηματογράφο είναι ο δικός της στην ταινία «Όταν ο Χάρρυ γνώρισε τη Σάλλυ» (When Harry Met Sally, 1989 ), για την οποία έλαβε την πρώτης της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Η 50χρονη σήμερα Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan), υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναικείες φατσούλες στο Χόλιγουντ, γεγονός που προφανώς την ώθησε σταδιακά σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις για να διατηρήσει την άλλοτε αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, τελευταία όμως προτιμά τα απανωτά μπότοξ, τα οποία έχουν αλλοιώσει τελείως τις εκφράσεις του προσώπου της.

Για την ιστορία η Ράιαν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ντένις Κουέιντ το 1991, μετά την απεξάρτησή του από την κοκαΐνη. Μαζί απέκτησαν ένα γιο και χώρισαν το 2001 και μάλιστα η Ράιαν αποκαλύψε ότι ο Κουέιντ την απάτησε αρκετές φορές, όσο ήταν παντρεμένοι. Από το 2000 η ξανθιά ηθοποιός είχε δεσμό με τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου. Τον Ιανουάριο του 2006, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 14 μηνών από την Κίνα. Αυτό το διάστημα έχει σχέση με τον Αμερικανό τραγουδιστή της ροκ, Τζον Μέλενκαμπ.