Η Κέιτ Άπτον «τα κουνάει» με τρέλα

20.02.2012
Είναι το πιο πολυφωτογραφημένο μοντέλο της περασμένη χρονιάς. Η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) δεν είναι μόνο υπερ-επιτυχημένη στις πασαρέλες είναι και χορεύτρια... ερασιτέχνης μεν παθιασμένη δε! Η τελευταία της φωτογράφηση με ένα μικροσκοπικό μαγιό για το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Issue 2012 έβαλε λυτούς και δεμένους να ψάχνουν τη φωτογραφία εξωφύλλου πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό. Έξαλλοι οι εκδότες με τη διαρροή της φωτογραφίας, αλλά οι μεγάλοι θαυμαστές του 19χρονου μοντέλου από τη Φλόριντα, έχουν ήδη βάλει screensaver στον υπολογιστή τους την εκρηκτική φωτογραφία της. «Αυτή η φωτογραφία ήταν μία από τις πρώτες λήψεις που κάναμε. Ήταν το αγαπημένο μου μαγιό. Με έκανε να νιώθω σέξι και σίγουρη», δήλωσε η σέξι ξανθιά που θυμίζει σε πολλούς κάτι από Μέριλιν Μονρόε. «Στη Φλόριντα ο κόσμος τριγυρνά με σαγιονάρες, μπικίνι και τζιν σορτσάκια, οπότε νιώθω πολύ άνετα φορώντας ένα μαγιό» λέει η γεννημένη στο Μίσιγκαν, Κέιτ. Αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε και το εξώφυλλό της για το ανδρικό περιοδικό Esquire, ενώ μία από τις πιο σέξι δουλειές της ήταν ο κατάλογος εσωρούχων της Jenna Leigh. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΪΤ ΑΠΤΟΝ

Είναι το πιο πολυφωτογραφημένο μοντέλο της περασμένη χρονιάς. Η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) δεν είναι μόνο υπερ-επιτυχημένη στις πασαρέλες είναι και χορεύτρια... ερασιτέχνης μεν παθιασμένη δε!

Η τελευταία της φωτογράφηση με ένα μικροσκοπικό μαγιό για το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Issue 2012 έβαλε λυτούς και δεμένους να ψάχνουν τη φωτογραφία εξωφύλλου πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό. Έξαλλοι οι εκδότες με τη διαρροή της φωτογραφίας, αλλά οι μεγάλοι θαυμαστές του 19χρονου μοντέλου από τη Φλόριντα, έχουν ήδη βάλει screensaver στον υπολογιστή τους την εκρηκτική φωτογραφία της.

«Αυτή η φωτογραφία ήταν μία από τις πρώτες λήψεις που κάναμε. Ήταν το αγαπημένο μου μαγιό. Με έκανε να νιώθω σέξι και σίγουρη», δήλωσε η σέξι ξανθιά που θυμίζει σε πολλούς κάτι από Μέριλιν Μονρόε.

«Στη Φλόριντα ο κόσμος τριγυρνά με σαγιονάρες, μπικίνι και τζιν σορτσάκια, οπότε νιώθω πολύ άνετα φορώντας ένα μαγιό» λέει η γεννημένη στο Μίσιγκαν, Κέιτ.

Αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε και το εξώφυλλό της για το ανδρικό περιοδικό Esquire, ενώ μία από τις πιο σέξι δουλειές της ήταν ο κατάλογος εσωρούχων της Jenna Leigh. Φήμες, πάντως, θέλουν τη φίρμα Victoria's Secret να μην την επιλέγει στο επόμενο σόου της, λόγω της υπερέκθεσής της στα φώτα της δημοσιότητας!