Αυτή η νοσοκόμα θα σε... μαστιγώσει

20.02.2012
Ήταν μία από τις πενήντα ξανθιές στο παιχνίδι «Εκδίκηση της Ξανθιάς», ενώ έχει κάνει περάσματα από τον «Πρωινό Καφέ», το «Super Deal», ακόμη και από το «Μεγάλο Παζάρι». Τώρα είναι η «νοσοκόμα των φυτών» στην εκπομπή «Οι κηπουροί του MEGA» και πραγματικά σπέρνει ερωτικά ζιζάνια προσπαθώντας να γιατρέψει τα φυτά από διαφόρων ειδών ασθένειες! Ο λόγος για την καυτή Αρτέμιδα Αστεριάδη που δεν σταματά να προκαλεί με καυτές φωτογραφήσεις και πιπεράτες δηλώσεις. Το «έχω πάντα ένα μαστίγιο στην τσάντα μου, και μάλιστα με πολλές ουρές, για να πονάει. Μου αρέσουν τα αξεσουάρ και η φαντασία στο κρεβάτι. Το «είσαι αμαρτωλή» για μένα το έχουν γράψει. Αφού, όταν είχα πάει να εξομολογηθώ, τρέλανα ακόμα και τον παπά» είναι από τα πιο light που μπορείτε να διαβάσετε σε συνεντεύξεις της. Οσο για την σέξι εμφάνισή της έχει αποκαλύψει πως «Δεν κάνω γυμναστική, κάνω πολύ σεξ, μόνο διατροφή και σεξ. Δεν υπάρχει καλύτερη γυμναστική από το σεξ». Τελευταία η αεικίνητη Αρτεμις, έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα κομμωτήριο στο Φάληρο, στο οποίο έχει ένα μικρό ποσοστό και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει δικό της στούντιο σολάριουμ στο Περιστέρι.

Ήταν μία από τις πενήντα ξανθιές στο παιχνίδι «Εκδίκηση της Ξανθιάς», ενώ έχει κάνει περάσματα από τον «Πρωινό Καφέ», το «Super Deal», ακόμη και από το «Μεγάλο Παζάρι». Τώρα είναι η «νοσοκόμα των φυτών» στην εκπομπή «Οι κηπουροί του MEGA» και πραγματικά σπέρνει ερωτικά ζιζάνια προσπαθώντας να γιατρέψει τα φυτά από διαφόρων ειδών ασθένειες!
Ο λόγος για την καυτή Αρτέμιδα Αστεριάδη που δεν σταματά να προκαλεί με καυτές φωτογραφήσεις και πιπεράτες δηλώσεις. Το «έχω πάντα ένα μαστίγιο στην τσάντα μου, και μάλιστα με πολλές ουρές, για να πονάει. Μου αρέσουν τα αξεσουάρ και η φαντασία στο κρεβάτι. Το «είσαι αμαρτωλή» για μένα το έχουν γράψει. Αφού, όταν είχα πάει να εξομολογηθώ, τρέλανα ακόμα και τον παπά» είναι από τα πιο light που μπορείτε να διαβάσετε σε συνεντεύξεις της.
Οσο για την σέξι εμφάνισή της έχει αποκαλύψει πως «Δεν κάνω γυμναστική, κάνω πολύ σεξ, μόνο διατροφή και σεξ. Δεν υπάρχει καλύτερη γυμναστική από το σεξ».

Τελευταία η αεικίνητη Αρτεμις, έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα κομμωτήριο στο Φάληρο, στο οποίο έχει ένα μικρό ποσοστό και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει δικό της στούντιο σολάριουμ στο Περιστέρι.