Νέα ολόγυμνη Σάσα Μπάστα

21.02.2012
Είχε χαθεί για λίγο καιρό… όμως πριν λίγο καιρό επέστρεψε δριμύτερη και οι φαν της μπορούν να την απολαύσουν φρέσκια φρέσκια και ολόγυμνη! Ο λόγος τη Σάσα Μπάστα και για ακόμη μία προκλητική φωτογράφηση της 24χρονης κατάξανθης καλλονής για λογαριασμό του Playboy, που ήδη έχει καταφέρει να σκανδαλίσει ουκ ολίγους Ελληνες! Η Σάσα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1988 στην Ξάνθη, όπου και μεγάλωσε. Από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της γενέτειράς της, Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη, που πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και στο… «Posidonio». Η φήμης της εκτινάχθηκε λίγο αργότερα, ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου», στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ κάθε τόσο πυροδοτούσε δημοσιεύματα με τις καυτές της φωτογραφήσεις!

Είχε χαθεί για λίγο καιρό… όμως πριν λίγο καιρό επέστρεψε δριμύτερη και οι φαν της μπορούν να την απολαύσουν φρέσκια φρέσκια και ολόγυμνη!
Ο λόγος τη Σάσα Μπάστα και για ακόμη μία προκλητική φωτογράφηση της 24χρονης κατάξανθης καλλονής για λογαριασμό του Playboy, που ήδη έχει καταφέρει να σκανδαλίσει ουκ ολίγους Ελληνες!
Η Σάσα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1988 στην Ξάνθη, όπου και μεγάλωσε. Από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της γενέτειράς της, Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη, που πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και στο… «Posidonio». Η φήμης της εκτινάχθηκε λίγο αργότερα, ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου», στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ κάθε τόσο πυροδοτούσε δημοσιεύματα με τις καυτές της φωτογραφήσεις!