Όλγα Φαρμάκη: Με το σταυρό στο... δάκτυλο

22.02.2012
Με το σταυρό στο χέρι παν οι φαντάροι μας μπροστά! Φαντάροι και Όλγα Φαρμάκη έχουν μια συνειρμική σχέση, αλλά αυτό που μας απασχολεί σήμερα είναι το νέο τατουάζ της νεαρής μοντέλας. Το Ολγάκι θα μπορούσε να κάνει δερματοστιξία σε διάφορα ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία έχει επιδείξει με περίσσια χάρη στο περιοδικό MAX (ΔΕΣ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΟ MAX). Κι όμως επέλεξε δάκτυλο του αριστερού της χεριού για να «χτυπήσει» τι λέτε... Έναν δράκο; Μια νεράιδα; Ένα κομποσκοίνι; Ένα κινέζικο ιδεόγραμμα; Το όνομα του αγαπημένου της; Όχι, η Όλγα έκανε τατουάζ έναν μικρό σταυρό. Βοήθειά της.

Με το σταυρό στο χέρι παν οι φαντάροι μας μπροστά! Φαντάροι και Όλγα Φαρμάκη έχουν μια συνειρμική σχέση, αλλά αυτό που μας απασχολεί σήμερα είναι το νέο τατουάζ της νεαρής μοντέλας.

Το Ολγάκι θα μπορούσε να κάνει δερματοστιξία σε διάφορα ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία έχει επιδείξει με περίσσια χάρη στο περιοδικό MAX (ΔΕΣ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΟ MAX).

Κι όμως επέλεξε δάκτυλο του αριστερού της χεριού για να «χτυπήσει» τι λέτε... Έναν δράκο; Μια νεράιδα; Ένα κομποσκοίνι; Ένα κινέζικο ιδεόγραμμα; Το όνομα του αγαπημένου της; Όχι, η Όλγα έκανε τατουάζ έναν μικρό σταυρό. Βοήθειά της.