Νύφη στην καυτή αγκαλιά της... κουμπάρας

22.02.2012
Πιο όμορφη από ποτέ, φορά ένα λευκό νυφικό, αφήνει ακάλυπτο το στήθος της και πέφτει στην αγκαλιά της μαυροφορεμένης αμαρτίας (εν δυνάμει κουμπάρας), της Abby Lee Kershaw δηλαδή. Ο λόγος για την εξόχως αισθησιακή φωτογράφηση που έκαναν οι Εντίτα Βιλκέβικιουτ (Edita Vilkeviciute) και η Άμπι Λι Κέρσοου (Abby Lee Kershaw), αφήνοντας άφωνους όλους, όσοι την απόλαυσαν στο περιοδικό Interview. Υπεύθυνος γι΄αυτήν, ο μάστερ της φωτογραφίας Μάριο Σορρέντι (Mario Sorrenti), που πραγματικά κατόρθωσε μέσα από αισθησιακά λεσβιακά παιγνίδια να κάνει... τέχνη. Ποιες είναι οι δύο κοπέλες: Η Edita Vilkeviciute γεννήθηκε στην Λιθουανία την πρωτοχρονιά του 1989 και στα 23 της χρόνια έχει ήδη περπατήσει σ΄όλες τις πασαρέλες του κόσμου. Μοντέλο της Victoria's Secret από το 2008, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας (βλ. Chanel, Givenchy, Dolce & Cabbana, Just Cavalli, Dior και Karl Lagerfeld). Η λαμπρή της καριέρα ξεκίνησε μόλις στα 17 της χρόνια, όταν υπέγραψε πλατινένιο συμβόλαιο με το Women Management… Η Abby Lee Kershaw γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1987 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στα 20 της υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου η καριέρα της απογειώθηκε. Έχει και αυτή περπατήσει σ΄όλες τις πασαρέλες της υδρογείου και έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο μεγάλων εταιρειών, όπως του Versace και του Gucci.

Η Edita Vilkeviciute πιο όμορφη από ποτέ, φορά ένα λευκό νυφικό, αφήνει ακάλυπτο το στήθος της και πέφτει στην αγκαλιά της μαυροφορεμένης αμαρτίας (εν δυνάμει κουμπάρας), της Abby Lee Kershaw δηλαδή.

Ο λόγος για την εξόχως αισθησιακή φωτογράφηση που έκαναν οι Εντίτα Βιλκέβικιουτ (Edita Vilkeviciute) και η Άμπι Λι Κέρσοου (Abby Lee Kershaw), αφήνοντας άφωνους όλους, όσοι την απόλαυσαν στο περιοδικό Interview. Υπεύθυνος γι΄αυτήν, ο μάστερ της φωτογραφίας Μάριο Σορρέντι (Mario Sorrenti), που πραγματικά κατόρθωσε μέσα από αισθησιακά λεσβιακά παιγνίδια να κάνει... τέχνη.

Ποιες είναι οι δύο κοπέλες:

Η Edita Vilkeviciute γεννήθηκε στην Λιθουανία την πρωτοχρονιά του 1989 και στα 23 της χρόνια έχει ήδη περπατήσει σ΄όλες τις πασαρέλες του κόσμου. Μοντέλο της Victoria's Secret από το 2008, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας (βλ. Chanel, Givenchy, Dolce & Cabbana, Just Cavalli, Dior και Karl Lagerfeld). Η λαμπρή της καριέρα ξεκίνησε μόλις στα 17 της χρόνια, όταν υπέγραψε πλατινένιο συμβόλαιο με το Women Management…

Η Abby Lee Kershaw γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1987 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Στα 20 της υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου η καριέρα της απογειώθηκε. Έχει και αυτή περπατήσει σ΄όλες τις πασαρέλες της υδρογείου και έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο μεγάλων εταιρειών, όπως του Versace και του Gucci.