"Εσπασαν" τα ολόσωμα του Baywatch

22.02.2012
Οι ναυαγοσώστες του θρυλικού Baywatch έχουν στοιχειώσει για τα καλά την εφηβεία μας, ενώ για χρόνια οι αιθέριες θηλυκές του υπάρξεις αποτελούσαν τη σταθερή φαντασίωση των περισσότερων ανδρών (εφήβων και μη). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, το Baywatch είναι η σειρά με τους περισσότερους τηλεθεατές, οι οποίοι ξεπερνούσαν το 1,1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως! Αξιοσημείωτο είναι πως η εκπομπή σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη και στην Ασία παρά στην Αμερική. Γι΄αυτό και στην Ελλάδα παίζεται κατά διαστήματα από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μολονότι πολλοί από τους «ναυαγοσώστες» της σειράς πόζαραν τότε ανάμεσα στα διασημότερα αστέρια της σόουμπιζ, ποτέ δεν έκαναν το μεγάλο μπαμ στην καριέρα τους. Τρανταχτά παραδείγματα, η Γιασμίν Μπλιθ (Yasmine Bleeth) και η Ερικα Ελένιακ (Erika Eleniak). Η Μπλιθ – η μεγάλη αντίπαλος της Πάμελα Αντερσον - έκανε ένα πέρασμα από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και μετά τίποτα… Εθίστηκε σε διάφορες ναρκωτικές ουσίες και τελικά έκανε διάφορα άλλα περάσματα από κρατητήρια. Ανάλογη τύχη – αν εξαιρέσουμε τον εθισμό- είχε και η Ερικα Ελένιακ. Σήμερα, εμφανώς "σπασμένες", ο φωτογραφικός φακός τις απαθανατίζει σπάνια...

Οι ναυαγοσώστες του θρυλικού Baywatch έχουν στοιχειώσει για τα καλά την εφηβεία μας, ενώ για χρόνια οι αιθέριες θηλυκές του υπάρξεις αποτελούσαν τη σταθερή φαντασίωση των περισσότερων ανδρών (εφήβων και μη). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, το Baywatch είναι η σειρά με τους περισσότερους τηλεθεατές, οι οποίοι ξεπερνούσαν το 1,1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως! Αξιοσημείωτο είναι πως η εκπομπή σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη και στην Ασία παρά στην Αμερική. Γι΄αυτό και στην Ελλάδα παίζεται κατά διαστήματα από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μολονότι πολλοί από τους «ναυαγοσώστες» της σειράς πόζαραν τότε ανάμεσα στα διασημότερα αστέρια της σόουμπιζ, ποτέ δεν έκαναν το μεγάλο μπαμ στην καριέρα τους.

Τρανταχτά παραδείγματα, η Γιασμίν Μπλιθ (Yasmine Bleeth) και η Ερικα Ελένιακ (Erika Eleniak). Η Μπλιθ – η μεγάλη αντίπαλος της Πάμελα Αντερσον - έκανε ένα πέρασμα από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και μετά τίποτα… Εθίστηκε σε διάφορες ναρκωτικές ουσίες και τελικά έκανε διάφορα άλλα περάσματα από κρατητήρια. Ανάλογη τύχη – αν εξαιρέσουμε τον εθισμό- είχε και η Ερικα Ελένιακ.

Σήμερα, εμφανώς "σπασμένες", ο φωτογραφικός φακός τις απαθανατίζει σπάνια...