Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δείχνει τα τατουάζ της

23.02.2012
Νέο περιοδικό για τους εραστές της τέχνης της δερματοστιξίας κυκλοφορεί στην Ελλάδα και ποια γνωστή και μη εξαιρετέα Ελληνίδα λάτρης των τατουάζ θα φιλοξενηθεί στο παρθενικό του εξώφυλλο; Mα φυσικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει ουκ ολίγα τατουάζ για να αποδείξει την έξη της! Πρόκειται για την ελληνική έκδοση του περιοδικού «Inked», που κυκλοφορεί με επιτυχία στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία. Από τις 22 Φεβρουαρίου, το περιοδικό που αποτυπώνει την κουλτούρα, το στιλ και την τέχνη του tattoo, θα φιλοξενεί εξώφυλλα γνωστών Ελλήνων και Ελληνίδων που έβαλαν για πάντα το τατουάζ στην ζωή τους, μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις, μόδα αλλά και την περίφημη Inked Scene (η οποία θα αφιερωμένη στους πιο καταξιωμένους Έλληνες tattoo artists). Χ.Τ.

Νέο περιοδικό για τους εραστές της τέχνης της δερματοστιξίας κυκλοφορεί στην Ελλάδα και ποια γνωστή και μη εξαιρετέα Ελληνίδα λάτρης των τατουάζ θα φιλοξενηθεί στο παρθενικό του εξώφυλλο; Mα φυσικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει ουκ ολίγα τατουάζ για να αποδείξει την έξη της!

Πρόκειται για την ελληνική έκδοση του περιοδικού «Inked», που κυκλοφορεί με επιτυχία στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία.

Από τις 22 Φεβρουαρίου, το περιοδικό που αποτυπώνει την κουλτούρα, το στιλ και την τέχνη του tattoo, θα φιλοξενεί εξώφυλλα γνωστών Ελλήνων και Ελληνίδων που έβαλαν για πάντα το τατουάζ στην ζωή τους, μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις, μόδα αλλά και την περίφημη Inked Scene (η οποία θα αφιερωμένη στους πιο καταξιωμένους Έλληνες tattoo artists).