Αποδεικνύει live με υπέρηχο ότι τα οπίσθιά της είναι φυσικά!

23.02.2012
Η εκρηκτική Νικόλ Κοκό Όστιν (Nicole Coco Austin) για άλλη μια φορά τάραξε τα νερά της σόουμπιζ. Πηγαίνοντας κόντρα σ΄όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά που την ήθελαν πέρα από την πλαστική στήθους να έχει κάνει και προσθετική …οπισθίων, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε live υπέρηχο στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια! Η Νικόλ γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1979 στην Καλιφόρνια. Αγοροκόριτσο στην εφηβεία της, έπαιζε συνέχεια με αγόρια και τρελαινόταν για ποδόσφαιρο! Αργότερα, όμως, άρχισε να επικρατεί η χυμώδης προσωπικότητά της και στην ηλικία των 14 κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων με έπαθλο μια υποτροφία σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Έκτοτε η καριέρα της απογειώθηκε. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες αισθησιακές ταινίες, έχει φωτογραφηθεί σε δεκάδες περιοδικά, ενώ πάντα με προκλητικές εμφανίσεις, έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπομπών. Το 2001 διετέλεσε «κουνελάκι» του Playboy, και το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε με τον ράπερ Ice-T και έκτοτε είναι μαζί. Μάλιστα πέρσι οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στο TV ριάλιτι Ice Loves Coco.

Η εκρηκτική Νικόλ Κοκό Όστιν (Nicole Coco Austin) για άλλη μια φορά τάραξε τα νερά της σόουμπιζ. Πηγαίνοντας κόντρα σ΄όλες τις φήμες και τα κουτσομπολιά που την ήθελαν πέρα από την πλαστική στήθους να έχει κάνει και προσθετική …οπισθίων, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε live υπέρηχο στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια!

Η Νικόλ γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1979 στην Καλιφόρνια. Αγοροκόριτσο στην εφηβεία της, έπαιζε συνέχεια με αγόρια και τρελαινόταν για ποδόσφαιρο! Αργότερα, όμως, άρχισε να επικρατεί η χυμώδης προσωπικότητά της και στην ηλικία των 14 κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων με έπαθλο μια υποτροφία σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

Έκτοτε η καριέρα της απογειώθηκε. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες αισθησιακές ταινίες, έχει φωτογραφηθεί σε δεκάδες περιοδικά, ενώ πάντα με προκλητικές εμφανίσεις, έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπομπών. Το 2001 διετέλεσε «κουνελάκι» του Playboy, και το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε με τον ράπερ Ice-T και έκτοτε είναι μαζί. Μάλιστα πέρσι οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στο TV ριάλιτι Ice Loves Coco.