Η πιο γυμνασμένη γυναίκα στον κόσμο!

23.02.2012
Είναι σίγουρα η πιο γυμνασμένη γυναίκα στον κόσμο. Με μυς να πετιούνται από κάθε σπιθαμή του σώματός της, η Ιρέν Αντερσεν (Irene Andersen) προκαλεί πραγματικό σοκ στη θέασή της. Η Αντερσεν γεννήθηκε το 1966 στη Δανία, όμως στην ηλικία των 2 ετών μετακόμισε στη Σουηδία. Από πολύ μικρή μυήθηκε στον αθλητισμό. Ξεκίνησε με τζαζ μπαλέτο και τζούντο και από τα 15 της άρχισε να ασχολείται με το bodybuilding. Έκτοτε «χτυπά» ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και πραγματικά αγκομαχά προκειμένου να γίνει ανάγλυφη. Η μόνη περίοδος που έκανε διάλειμμα από τα βάρη ήταν κάποιοι μήνες, προκειμένου να γεννήσει τα τρία της παιδιά(!). Ως επαγγελματίας bodybuilder ανέβηκε στην πίστα πολύ αργά, στην ηλικία των 37 και τότε τους άφησε όλους άφωνους. Όνειρό της; Να κατακτήσει πολλούς τίτλους!

Είναι σίγουρα η πιο γυμνασμένη γυναίκα στον κόσμο. Με μυς να πετιούνται από κάθε σπιθαμή του σώματός της, η Ιρέν Αντερσεν (Irene Andersen) προκαλεί πραγματικό σοκ στη θέασή της.

Η Αντερσεν γεννήθηκε το 1966 στη Δανία, όμως στην ηλικία των 2 ετών μετακόμισε στη Σουηδία. Από πολύ μικρή μυήθηκε στον αθλητισμό. Ξεκίνησε με τζαζ μπαλέτο και τζούντο και από τα 15 της άρχισε να ασχολείται με το bodybuilding. Έκτοτε «χτυπά» ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και πραγματικά αγκομαχά προκειμένου να γίνει ανάγλυφη.

Η μόνη περίοδος που έκανε διάλειμμα από τα βάρη ήταν κάποιοι μήνες, προκειμένου να γεννήσει τα τρία της παιδιά(!).

Ως επαγγελματίας bodybuilder ανέβηκε στην πίστα πολύ αργά, στην ηλικία των 37 και τότε τους άφησε όλους άφωνους. Όνειρό της; Να κατακτήσει πολλούς τίτλους!